martes, 17 de julio de 2012

Nova pilota a la federació



La Federació Catalana de Futbol estrenarà pilota la temporada vinent. La nova pilota estarà disponible per als clubs a partir del dia 15 d’agost. La nova pilota disposa de dos models un será per al futbol-7 i l’altre per al futbol-11.
Aquestes seran les dues pilotes oficials
A partir de la próxima temporada, la FCF, posarà a la venta el nou model de pilota per a les competicions que rebrà el nom de Futcat. En la pilota hi predomina el color blanc i s’hi poden observar unes ratlles de color vermell o negre, en funció del model. La Futcat 1 té les ratlles de color negre i estarà destinada als partits oficials de futbol-11, mentre que en la Futcat 2, les ratlles son de color vermell i estarà destinada als partits de futbol-7.
En les franges de color i en diferents tons de gris, es repeteix la paraula Catalunya. La nova pilota, incorpora dues senyeres que mostren l’esperit i la identitat de la Futcat i el logotip de la campanya “Joc Net”. La pilota és un dels molts suports que rebrà aquesta campanya, que es desenvoluparà durant la temporada 2012-13. Els clubs començaran a disposar de la Futcat a partir del dia 15 d’agost i el seu preu será de 13’50€ la Futcat 1, i 10’50€ la Futcat 2.

No hay comentarios:

Publicar un comentario