lunes, 20 de agosto de 2012

Primera derrota 'post-Pep'


Avui s'ha homenatjat la primera Champions
La quaranta-setena edició del Trofeu Joan Gamper, disputat un sol dia després de debutar a la lliga, ha servit per a conèixer al nou fitxatge de Alex Song i per a ovacionar en la presentació de jugadors a Eric Abidal i David Villa. El Gamper d'aquesta temporada també ha servit per commemorar el vintè aniversari de la final de la Champions de Wembley contra la Sampdoria, rival aquesta nit, i l'equip que va aconseguir la gesta de la primera Champions: El 'Dream Team'.
El partit ha començat malament per al Barça que al primer minut de joc ja ha encaixat el primer gol del partit en una centrada des de l'esquerra que el jugador de la Sampdoria Soriano ha rematat amb calitat la pilota al fons de la xarxa. En el transcurs d'aquesta primera meitat del partit, no hi ha hagut ocasions clares de gol i els dos equips han baixat el poc nivell de joc amb el que havien començat i han fet del quaranta-setè trofeu Joan Gamper un partit molt avorrit durant la seva primera meitat. El Barça ha agafat el control de la pilota després del gol i ha dominat la possessió sense buscar amb intensitat la porteria rival com ho va fer en el primer partit de lliga ahir contra la Real Societat. El gol 'matiner' ha provocat aquest joc calmat i pausat dominat pel Barça a la meitat del camp que la Sampdoria ha deixat practicar ja que el resultat l'afavoria. Els italians, que arribaven a Barcelona amb l’exblaugrana Maxi López com a estrella, no s’han tornat a apropar a la porteria de Pinto fins passada la mitja hora de partit. L’equip de Tito Vilanova, amb una alineació on només David Villa serà titular durant la temporada, ha dominat el ritme de l’enfrontament, encara que li ha costat fer les transicions defensives.
Tito Vilanova sofreix la primera derrota
En la segona meitat, cap dels dos equips ha canviat la seva mentalitat respecte de la de la primera meitat. La Sampdoria ha continuat aguantant el resultat. A més, el porter de la Sampdoria, Romero, només ha hagut d’intervenir per aturar un xut de Deulofeu. Les centrades de Planas i Montoya mai han trobat rematador i els xuts de Dos Santos, Afellay i Villa han sortit desviats. Davant la poca intensitat del partit, els més de 55 mil aficionats que han vingut a l’estadi han optat per divertir-se fent l’onada. Els seguidors italians també es feien sentir, i a punt han estat de celebrar el 0-2, però Pozzi, sol contra Pinto, ha enviat la pilota al pal. El públic ha reclamat un penal sobre Villa i també la presència de Messi.

Fitxa tècnica

  • FC Barcelona: Pinto (Olazábal, 68’); M. Montoya, M. Bartra, Fontàs (S. Gomez, 56’), Planas (Grimaldo, 84’); Sergi Roberto (Patri, 68’), Jonathan D.S. (Illie, 84’), Espinosa (Lobato, 77’); Deulofeu, Afellay (Dongou, 84’) i David Villa (Román, 68’).
  • UC Sampdoria: Romero; Berardi, Rossini, Gastaldello (Mustafi, 59’), Costa (Castellini, 46’); Tissone (Sampietro, 76’), Obiang (Renan 46’), Soriano (Munari, 70’); Estigarribia, Maxi (Pozzi, 59’) i Juan Antonio (Krsticic (59’).
  • Gols: 0-1, Soriano (1’)
  • Àrbitre: Teixeira Vitienes (comitè càntabre).
  • Incidències: 55.498 espectadors al Camp Nou

No hay comentarios:

Publicar un comentario