domingo, 19 de agosto de 2012

Victòria, doblet de Messi, retorn amb gol de Villa i liderat

Bon debut de Tito Vilanova

Tito Vilanova ha debutat avui en partit de lliga en l'inici de l'etapa "post-Pep" amb un gran partit al Camp Nou. Maneta i retorn de Villa són les notes positives i el gol encaixat, la negativa.
El partit ha estat molt mogut ja que en només 18 minuts de partit, el resultat ja era de 3-1. Al minut 3 de partit, el capità del Barça, Carles Puyol, avançava als culés en el marcador a la sortida d'un còrner servit per Xavi Hernández en què els jugadors de la Real Societat protestaven una possible empenta del capità del Barça inexistent que el colegiat del partit no ha assenyalat. El conjunt visitant s'ha posat les piles i en sis minuts, al minut 9, Chori Castro aconseguia marcar el gol de l'empat en un contraatac iniciat per Xabi Prieto que ha jugat amb Illarramendi que centrava una bona pilota pel Chori que, després de guanyar l'esquena de Dani Alves, anotava el seu primer gol en lliga batint per alt a Victor Valdés. El Barça no ha tardat molt en reaccionar ja que al minut 11, Leo Messi tornava a avançar al conjunt local. Messi ha controlat dins de l'àrea i, malgrat l'intent de tota la defensa donostiarra de prendre-li la pilota, s'ha emportat la pilota de forma trastabillada i ha afusellat la porter Bravo encara que la pilota, ha tocat abans en un futbolista de la Real. Messi, un altre cop, aconseguia el 3-1 en 18 minuts de joc. Tello ha jugat per Messi, però la pilota ha topat en un defensa visitant, aquesta ha sortit rebotada cap a Tello que ha tornat a connectar amb Messi, aquest cop amb l'objectiu complert, i el crack argentí, només ha hagut d'empentar la pilota al fons de la xarxa per segon cop aquesta nit. Després d'aquest gol, els dos equips han tingut diverses oportunitats de gol fins que al minut 41, Pedro Rodríguez aconseguia el quart gol del Barça en una jugada col·lectiva en la qual Tello assistia per segona vegada avui al canari que rematava de primeres una centrada excel·lent.
Després de vuit mesos, torna a jugar i a marcar
En la segona meitat, els dos equips han començat molt adormits i no han creat tantes oportunitats de gol com ho han fet en la primera meitat i s'ha demostrat ja que el primer gol ha arribat al minut 84, obra del jugador que tornava a disputar un partit oficial des de la seva lesió al Mundial de Clubs de Japó David Villa. Aquesta ha estat la bona nota de la segona meitat: retorn, ovació i gol. En una gran jugada del jugador manxec del Barça André Iniesta que arribant a la línia de fons, cedia la pilota al davanter asturià que no perdonava davant Claudio Bravo. El cinquè gol pujava al marcador i David Villa veuria la targeta groga després d'ensenyar la samarreta interior on es podia llegir: "Imposible sin vosotras", en referència a la seva dona i a les seves filles.
El Barça ha començat fort aquesta nova lliga amb un gran debut de Tito, cinc gols, retorn i gol de Villa i doblet de Leo Messi que ja és el 'pichichi' de la lliga i, per acabar-ho d'adornar, líders de la primera divisió espanyola degut a l'em`pat del Real Madrid al Bernabéu contra el València a un gol.