miércoles, 4 de enero de 2012

Barça - Madrid, més a prop

[foto de la noticia]El R.Madrid, va guanyar el passat dimarts 3 de gener al Santiago Bernabéual Malaga en el partit corresponent als vuitens de final de la Copa per 3-2 en un partidàs no apte per a cardíacs. El Malaga, quan no s'havia jugat ni mitja hora de partit, ja anava guanyant per dos gols a zero obra de Sergio Sánchez (10') i Demichelis(29'), en dos errors garrafals de la defensa blanca. Però ningú es podia imaginar que, després del descans, l'equip blanc li donaria la volta al marcador. Tot i que el Malaga havia dominat durant la primera meitat i va estar per davant en el marcador durant més d'una hora, el triple canvi que va realitzar Mourinho a la mitja part va donar efecte i en menys de 10 minuts els blancs van marcar tres gols: Khedira (68'), Higuaín (70') i Benzema (78'). L'equip i la directiva blanca veuen més a prop els cuarts de final.

El Barça va guanyar dimecres a casa davant l'Osasuna amb una contundent victòria per 4-0 amb gols de Fàbregas (14')(18') i Messi (73')(91') deixa sentenciada l'eliminatòria. Tot i aquest resultat, l'àrbitre del partit Fernández Borbalán, es va menjar dos penals molt clars a favor del Barça que haguéssin suposat, possiblement, dos gols més en el marcador culé, però el Barça no es va quedar parat queixant-se per aquestes dues jugades polèmiques. El Barça, amb la eliminatòria molt de cara, jugarà la tornada a Pamplona per certificar el pas a la següent ronda de la Copa i poder viure el possible "primer clàssic de l'any" a cuarts de final si el Madrid treu un resultat favorable del camp del Malaga.