lunes, 9 de enero de 2012

A cinc punts

El Barça va ensopegar a Cornellà-el Prat davant un gran Espanyol. El Barça va començar molt bé el derbi: dominant i marcant el primer gol al minut 15' obra de Cesc Fàbregas. L'Espanyol, que havia sortit molt convençut, va haber de soportar aquest marcador durant tot el partit i Pochetino va decidir esperar als últims minuts per marcar el gol de l'empat.
[foto de la noticia]
Piqué en el derbi de diumenge

Els pericos eren un mur defensivament i el Barça no va jugar massa bé. Això va fer que el Barça no pogués augmentar la ventatja en el marcador. Pochetino va treure Álvaro Vázquez al camp en els últims minuts per intentar buscar l'empat, que era el pensament del tècnic des del gol de Cesc. Dit i fet, Álvaro Vázquez, va aprofitar un bon centre d'un company en el minut 86' per ficar l'1-1 al marcador de Cornellà. Aquest gol va fer creure a tots els pricos el que molt poca gent creia possible: treure-li algun punt al Barça en la seva visita al camp blanc-i-blau. Els aficionats i els jugadors del Barça no s'ho podien creure, però era cert; l'empat estava al marcador. Am el gol li van venir les presses al Barça que va arribar a reclamar un clar penal per mans d'un defensa de l'Espanyol, però les protestes no van servir de res ja que l'àrbitre del partit no va veure res i el partit va finalitzar amb un empat a un gol. Cornellà era una festa boja per part dels pericos que no van parar de celebrar aquest resultat.

Aquest resultat i la victòria del Madrid a casa davant un fluix Granada, fan que el Madrid de Mourinho es distanci del Barça de Pep fins a cinc punts. La lliga se li complica al Barça.