domingo, 22 de enero de 2012

SÓN MOLT BONS

El Barça i el Madrid van tornar a disputar un altre clàssic, aquesta vegada en la Copa del Rey amb grans expectatives pels blancs que van acabar defraudats. Jose Mourinho va sorprendre abans del partit donant l'alineació a última hora i posant a jugadors que l'afició no va creure convenients.
Pepe trepitja a Leo Messi
Els jugadors del Barça van sortir conscients que seria un partit dur i difícil i que, si perdien, perdrien crèdit davant dels aficionats. El Madrid va sortir molt motivats i ficats en el partit des del minut 1. Aquesta intensitat es va notar ja que quan només s'havien jugat 12 minuts, Cristiano Ronaldo va aconseguir que en el marcador del Bernabéu, s'hi pogués observar el 1-0 amb una bona jugada del portugés que va culminar passant la pilota per sota les cames del porter titular del Barça a la copa del Rey Pinto. Aquest gol no va fer que el Barça canviés el seu estil de joc perquè, si per alguna cosa es caracteritza aquest Barça, és per no perdre mai el seu estil. Els homes de Mourinho en canvi, van decidir tancar-se a la pròpia àrea i aguantar l'avantatge. A la segona meitat, quan només havien passat dos minuts i hi havia gent al Bernabéu que no estava a les seves localitats, en un còrner molt ben picat per Xavi i amb un gran remat de l'etern capità Carles Puyol va donar al Barça el gol de l'empat que va portar la tranquil·litat a 'Can Barça'. Abidal va arrodonir el marcador en el minut 77 en un bonica jugada posant el 1-2 que afavoria el Barça de cara a la tornada de dimecres al Camp Nou. Amb aquest resultat el Madrid va demostrar que no pot fer res contra els homes de Pep Guardiola. Al Santiago Bernabéu es va sentir en els últims minuts del partit crits contra el seu entrenador perquè a Madrid comencen a veure que el portugués no és el millor entrenador pel seu equip i així ho van fer saber el dimecres al camp.
El partit va deixar la imatge que de ben segur donarà la volta al món: la trepitjada de Pepe a Messi.