viernes, 27 de enero de 2012

Gran jornada de Copa

Teixeira Vitienes no va tenir el seu dia ja que els únics moments del partit en que va acertar va ser a les àrees dels dos equips on no va pitar cap penal reclamat (perquè no n'hi va haver cap). No va acertar en expulsar a Sergio Ramos, hauria d'haver expulsat a Lass i hauria d'haver amonestat a Dani Alves per les cuatre entrades dures mereixedores de tarjeta que va fer durant el partit. En la segona part tothom esperava que el Madrid s'enfonsés i el Barça dominés la pilota, però Jose Mourinho va fer un plantejament molt ofensiu buscant el gol i va sorprendre a tothom. Benzema i Cristiano es van encarregar d'empatar el partit i ficar als culers amb l'aigua al coll. El Barça va saber portar l'eliminatòria en els últims moments i al final va aconseguir passar a les semifinals del torneig del K.O. Jose Mourinho va tornar a ser notícia negativa ja que va esperar als àrbitres del partit al pàrquing i es insultar a Teixeira Vitienes.


El Barça va tornar a ser un equip
Aquesta setmana s'han disputat els partits corresponents als quarts de final de la Copa del Rey amb una sorpresa, un gol 'tonto' i un altre clàssic que es va endur el Barça.
La única eliminatòria quasi segura era la que va enfrontar a Valencia i Llevant que va guanyar el València per tres gols a zero al Ciutat de València.L'Athletic va passar a les semifinals a costa del Mallorca amb un gol absurd en que el central mallorquí cedeix la pilota al seu porter i a aquest li vota malament i la pilota entra a dins la porteria. Miranda de Ebro segueix somiant amb jugar a Europa la pròxima temporada ja que van eliminar a l'Espanyol als cuarts de final i si disputés una ipotètica final de Copa contra un equip ja classificat per jugar Europa, aniria a la Europa League. En aquest cas, l'equip hauria de tancar els deutes que té amb els seus jugadors i hauria de modificar l'estadi o demanar permís a algún club que tingui un estadi amb llicència UEFA i que aquesta ho acceptés.
L'últim partit de Copa, i el més seguit arreu del món, ha estat sense cap dubte el Barça - Madrid disputat al Camp Nou. Va ser un partit en el que els homes de Mourinho van dominar la possessió durant tot el partit, el Barça no va fer el seu millor partit i això va provocar que més d'un culé s'enfadés amb el seu equip. Abans d'arribar al descans, el Barça va marcar dos gols que ningú hauria esperat i l'àrbitre va perdonar la segona tarjeta groga a Lass Diarra que va fer una entrada molt dura a Leo Messi.
El Partit va tenir una lectura positiva i una altra de negativa per a cada equip:
BARÇA: Va passar l'eliminatòria, però va comprovar que l'egemonia blaugrana del gran equip que ha aconseguit formar Pep Guardiola, no durarà per sempre.

MADRID: No va aconseguir passa a la següent ronda i no podrà revalidar títol, però van jugar molt bé, li van plantar cara al Barça i han demostrat que poden guanyar-los.

No hay comentarios:

Publicar un comentario