miércoles, 1 de febrero de 2012

Més lluny

El Barça va empatar a zero gols a Castelló amb el Villarreal i va permetre que el Madrid, que havia guanyat al Saragossa, s'escapés encara més del Barça fins a set punts.
L'esforç en la Copa contra el Madrid va passar factura
Però no hi ha motius per no creure en el millor equip del món mundial i més enllà i és que Florentino Pérez ja va deixar escapar una Lliga fa uns anys. Aquella temporada, el Madrid dels 'galácticos' estava en la primera posició i el perseguia el València, a sis punts de diferència. El Madrid, com que havia jugat al seu màxim nivell en els partits contra rivals assequibles, va començar a punxar contra rivals directes com el Barça, el València i fins i tot contra rivals fluixos com ho era l'Osasuna, en aquell partit, els 'rojillos' van passar per sobre del Madrid i el València va acabar guanyant la Lliga d'aquella temporada.Una altra remuntada va ser la que va protagonitzar el mateix Barça quan estava vuit punts per sota i en el moment en el que, per cada victòria, sumaves només dos punts. Aquell va ser el 'DREAM TEAM' que va guanyar aquell any la seva quarta Lliga Espanyola seguida. Aquella Lliga va passar a la història ja que era un nou rècord perquè ningú ho havia fet abans.
El Madrid d'aquesta temporada està jugant al seu màxim nivell i per tant, tard o d'hora, baixaràn el ritme que porten a causa de l'exercici que sofreixen en cada partit. És cert que algú pot pensar que Mourinho ja sap com guanyar al Barça de Pep Guardiola, però només ho aconseguirà si sap mantenir als seus jugadors amb la moral intacta i al 100% físicament. El Barça ja ha patit aquesta baixada de qualitat per culpa de l'empat al Camp Nou amb el Madrid, de les lesions i de la distància a la que es troben els blancs. Cal recordar que el Barça és l'únic equip que està viu en les tres competicions que pot disputar un equip europeu en una temporada: Lliga, Copa i Champions.
Aquesta pot ser una de les millors i més disputades Lligues de tota la història de la competició. Molta sort als dos grans clubs. I als altres que lluiten per objectius diferents.

No hay comentarios:

Publicar un comentario