lunes, 27 de febrero de 2012

Lluitaran fins al final

Victòria molt complicada avui per als blaugrana, que han vist com l’Altlético els posava en greus problemes, sobretot durant la segona meitat del partit. Finalment, un gol de murri de Messi i un partit per emmarcar de Valdés han permès als de Guardiola emportar-se els tres punts.
Leo Messi ha completat grans actuacions contra l'Atlético de Madrid Foto:EFE
Messi va a un gol per hora
Una vegada més el Barça ha sortit conscient de la necessitat de sumar els tres punts per així poder mantenir alguna opció, per petita que sigui, de lluitar pel títol de lliga. Els culers han dominat des del primer moment, tot  i que durant els primers minuts només Xavi, gràcies a un lliure directe que ha obligat al porter local a realitzar una gran estirada, ha portat perill a l’àrea rival. Uns minuts abans d’aquest ocasió, Messi ha vist com li anul•laven, correctament, un gol per controlar la pilota amb les mans, cosa que li ha valgut una targeta groga que l’impedirà jugar contra l’Sporting.
Quan s’havia disputat poc més de mitja hora de joc, Alves ha aprofitat una passada de Cesc per marcar a plaer el 0-1, resultat amb el qual es marxaria al descans. Però només començar la segona meitat Falcao ha empatat el matx en rematar un córner mal refusat per Busquets. A partir d’aquí els de Guardiola han començat a perdre el control absolut del joc que havien tingut fins aleshores i l’equip de Simeone ha sabut començar a portar perill a la porteria de Valdés sobretot a les jugades de córner.
A poc a poc el partit s’ha anat obrint i les ocasions s’han anat succeint a les dues àrees. Primer Pedro amb una rematada de cap que s’ha perdut per sobre del travesser hauria pogut avançar de nou els blaugranes, i només uns minuts després Falcao s’ha quedat sol davant Valdés, però el de l’Hospitalet ha realitzat una magnífica aturada que ha evitat el 2-1.
Tot i ser un equip agressiu, el Madrid segueix tinguen el tracte de favor dels àrbitres Foto:EFE
La violència merengue ja sobrepassa els límits
Però quan més ho necessitava l’equip ha aparegut Leo Messi, que més murri que ningú, ha aprofitat una distracció de la defensa matalassera en col•locar la barrera per convertir en gol una falta directa. Abans d’acabar el matx els blanc-i-vermells encara haurien pogut empatar, però un Valdés estel•lar ha aturat primer un remat de Juanfran i després un xut llunyà de Gabi.
El Madrid va guanyar 0-1 a Vallecas, estadi del Rayo Vallecano, en un partit molt incòmode pels de Mourinho que van guanyar amb un golaç de Cristiano Ronaldo i l'ajut de l'àrbitre del partit Fernández Borbalán, que no va pitar un clar penal de Sergio Ramos que hagués pogut suposar l'1-0 i la vermella pel defensa andalús. L'àrbitre va permetre una vegada més, el repertori de joc brut dels blancs i va castigar durament al Rayo Vallecano que va arribar a creure en la victòria.