miércoles, 15 de febrero de 2012

La lliga s'escapa

Lekic celebrant el primer gol del seu equip
El Barça va perdre sorprenentment al camp d'Osasuna en un camp sempre complicat pels homes de Pep Guardiola i el Madrid va guanyar a casa amb el Levante per 4-2, cosa que significa que els blancs es posen a deu punts dels culers.
EL Barça veu la Lliga cada dia més lluny i és que els blaugranes no estan en el seu millor moment de forma i el Madrid ho ha aprofitat per escapar-se al capdavant de la classificació. En la primera part, Pep Guardiola va sorprendre alineant a jugadors inesperats i deixant a la banqueta a jugadors com Xavi, Cesc o Iniesta. Així ho va pagar el Barça que no va trobar la forma de jugar en un camp en molt males condicions i al minut 4 l'Osasuna ja s'havia avançat al marcador. El Barça seguia perdut en un Reyno de Navarra que estava ple. Totes aquestes condicions i el fet de saber que els seria molt complicat treure un bon resultat de Pamplona i que el Madrid tenia un partit assequible al Santiago Bernabeu amb el Levante va fer que els jugadors del Barça no sortissin al 100% concentrats en el partit, o com a mínim, qeu donéssin aquesta sensació als espectadors. El camp de l'Osasuna estava ple per recolzar al seu equip en un partit tant important i és que, amb les entrades a un preu molt assequible, van recaudar un total de 439.380 d'euros.
El Madrid va guanyar al Levante en un partit en el que els jugadors blancs van començar igual que el Barça i al minut 4 de partit ja havia saltat la sorpresa: el Levante guanyava al Bernabeu. Però l'alegria es va començar a esfumar al minut 44 quan l'àrbitre del partit va expulsar a Iborra (defensa del Levante) i va senyalar un penal que Cristiano Ronaldo va enviar al fons de la xarxa. Arran del penal i l'expulsió, el partit va canviar el seu guió i el Madrid, més concentrat en la segona part, va resoldre el partit amb un contundent i injust 4-2. Sergio Ramos hauria d'haver vist la vermella, però, com ja s'ha vist en altres partits, l'àrbitre li va perdonar la segona groga.