viernes, 24 de febrero de 2012

Torres no estarà contra Venezuela

Rueda de prensa Vicente del BosqueClubSelección.TV | La WebTV oficial de la Selección Española de Fútbol (La roja)

Alguns rumors apuntaven a l'absència del davanter espanyol que està fent una de les seves pitjors temporades desde que és futbolista professional i aquests rumors, s'han confirmat avui amb les paraules de Del Bosque: "La sala Villalonga de la Ciutat del Futbol ha acollit aquest migdia la roda de premsa de Vicente del Bosque, on ha comunicat elsjugadors convocats per l'Espanya-Veneçuela. Aquesta és l'última llista que donarà el seleccionador abans de donar a conèixer els jugadors que aniran a l'Eurocopa, de manera que l'expectació, abans de la roda de premsa del seleccionador, era màxima. La principals novetats d'aquesta convocatòria són l'absència de jugadors importants com Fernando Torres, Pedro i Raúl Albiol. Per contra, Roberto Soldado tornarà a jugar amb la selecció i Iker Muniain debutarà amb l'Absoluta.

Assegurances Pelayo comença el camí a l'Eurocopa

Després de la roda de premsa, Assegurances Pelayo, patrocinador oficial de la Selecció Espanyola de futbol, ha presentat la seva nova campanya "Ningú, ningú pot parar-nos". En l'acte han estat presents el seleccionador nacional, Vicente del Bosque, el portaveu de la RFEF, Jorge Carretero, i José Boada, president de Pelayo.


Llista de convocats:

Porters: Victor Valdés, Pepe Reina i Iker Casillas

Defenses: Álvaro Arbeloa, Carles Puyol, Sergio Ramos, Andoni Iraola, Javi Martínez, Gerard Piqué i Jordi Alba


Migcampistes: Xavi Hernández, Andrés Iniesta, Cesc Fàbregas, Xabi Alonso, Sergio Busquets, Santi Cazorla i Thiago Alcantara


Davanters: David Silva, Jesús Navas, Fernando Llorente, Iker Muniain, Juan Mata, Álvaro Negredo i Roberto Soldado

No hay comentarios:

Publicar un comentario