jueves, 13 de diciembre de 2012

Dos gols més de Messi encarrilen l'eliminatòria


El Barça avui ha tingut un dia espès al Nuevo Arcángel de Còrdova. L’estat del terreny de joc ha evitat que els blaugranes poguessin desplegar el seu joc habitual de combinacions ràpides, però no ha estat un impediment per a Leo Messi. L’argentí ha tornat a marcar per partida doble –ja porta 88 gols– i ha encarrilat l’eliminatòria per als de Tito Vilanova.
Messi continua ampliant la xifra de gols del 2012 // FCBQue l’entrenador no volia cap sorpresa ha quedat ben clar amb l’alineació que ha tret. L’onze que jugarà diumenge contra l’Atlético amb les úniques excepcions de Song i Thiago. La presència de Mascherano davant dels matalassers dependrà de l’evolució de Puyol, però avui el central argentí s’ha trobat còmode en un partit dels que li agraden, amb una intensitat molt alta a causa de l’atreviment plantejament del Còrdova.
Pel que han demostrat aquesta nit, els andalusos podrien competir perfectament contra molts equips de Primera. Amb les línies avançades han creat problemes a Pinto quan tenia la pilota als peus i només els ha faltat punteria per transformar les ocasions que han tingut als minuts inicials.
L’efectivitat ha marcat la diferència a la primera meitat, ja que el Barça sí que ha aprofitat la primera aproximació a l’àrea de Saizar. Thiago mereixia el gol amb un xut espectacular al pal, però ha estat Messi l’encarregat d’inaugurar el marcador. L’argentí s’ha mantingut fidel a la cita amb el gol i ha delectat el Nuevo Arcángel abans del descans amb una jugada individual que ha estat a punt de significar el segon del crac blaugrana.
Villa ha estat l’assistent del 0-1 i contínuament ha ofert línies de passades en curt i en llarg per als migcampistes. En canvi, el Guaje no ha estat precís amb la pilota als peus i s’ha quedat sense marcar. Com Pedro, que ha perdut l’olfacte golejador que el caracteritzava quan Guardiola el va pujar al primer equip.
Amb el pas dels minuts el Còrdova perdia les forces i el Barça ha dominat el segon temps sense cap problema tot i que la imprecisió en els controls dels metres finals evitava que els blaugranes ampliessin l’avantatge. Fins i tot Messi havia topat amb Saizar en un mà a mà dels que no acostuma a fallar. Però el 10no perdona dos cops i ha transformat una gran passada d’Alexis en el 0-2 final.

Fitxa tècnica

Còrdova: Saizar; José Fernández, Gaspar (Damián, 82’), Aguilar, Fuentes; López Garai, Caballero; Dubarbier, Fede Vico (Ayina, 87’), Pedro; Rennella (Patiño, 63’).
Barcelona: Pinto; Alves (Montoya, 78’), Piqué, Mascherano, Alba; Xavi, Song, Thiago; Pedro (Alexis, 66’), Messi i Villa (Tello, 83’).
Gols: 0-1, Messi (11’); 0-2, Messi (73’).
Àrbitre: Del Cerro Grande (comitè madrileny). Ha ensenyat targeta groga als visitants Dubarbier (34’) i Fede Vico (63’).

No hay comentarios:

Publicar un comentario