sábado, 22 de diciembre de 2012

Tres punts més de diferència


Victòria plàcida del Barça a Valladolid per tancar el 2012. Xavi, Messi (només un gol per primer vegada aquesta lliga) i Tello han estat els autors dels gols dels blaugranes, avui dirigits per Jordi Roura, que han vist com els locals aprofitaven l’única rematada entre els tres pals per batre Valdés.
A la banqueta no hi era Tito Vilanova, però mentre sobre la gespa combinin jugadors com Messi i Xavi el Barça no tindrà cap problema per continuar guanyant partits. Aquesta tarda ha sumat tres punts contra un Valladolid fidel a un estil atrevit que ha vist com la feina feta durant la primera meitat quedava en un no res per una acció iniciada per Leo i finalitzada pel terrassenc.
Els jugadors del Barça celebren un dels gols // FCBTot i que no generava ocasions de gol, el conjunt de Djukic durant bona part del primer temps ha mantingut el Barcelona allunyat de la porteria de Dani Hernández. A poc a poc, els culers han posat la màquina en funcionament.
Messi ha avisat amb un llançament de falta al pal i ha iniciat la jugada del gol de Xavi, que ha aparegut al mig de l’àrea per enviar al fons de la xarxa una centrada de Jordi Alba. Una situació idèntica que Alexis, de nou desafortunat amb la pilota als peus,  havia desaprofitat anteriorment.
En un estadi on el Madrid va tenir molts problemes per emportar-se la victòria, el Barça tenia el partit encarrilat el partit al descans i sentenciat a l’hora de joc. Messi s’ha redimit d’un xut molt desviat amb una acció individual amb un túnel espectacular a Sereno per fer el 0-2. Un gol que per a molts seria el millor de la carrera, però que per a Leo és un més a la seva llarga llista.
Els blaugranes es trobaven tan còmodes que han protagonitzat diverses jugades que haurien firmat els Globetrotters però ni Pedro ni, incomprensiblement, Alves han estat capaços de finalitzar-les amb èxit. Tello ha entrat per perdre temps quan Javi Guerra havia retallat distàncies i ha transformat l’única pilota que ha tocat en l’1-3 definitiu gràcies a una jugada on ha fet valer la major velocitat davant d’una defensa cansada de córrer darrere la pilota durant 90 minuts.

Fitxa tècnica

Valladolid: Dani; Rukavina, M.Valiente, Sereno, Balenziaga; Sastre (Baraja, 81’), Pérez; Omar, Óscar, Bueno (Rubén Peña, 65’); Manucho (Javi Guerra, 74’).
Barcelona: Valdés; Alves, Piqué, Mascherano, Alba; Xavi, Busquets, Thiago (Iniesta, 83’); Pedro (Tello, 90’), Messi i Alexis (Villa, 76’).
Gols: 0-1, Xavi (43’); 0-2, Messi (59’); 1-2, Javi Guerra (89’); 1-3, Tello (90’).
Àrbitre: Clos Gómez (comitè aragonès). Ha ensenyat targeta groga als locals Bueno (25’), Sereno (35’), Sastre (52’) i Óscar (66’) i al visitant Thiago (40’).

No hay comentarios:

Publicar un comentario