miércoles, 19 de junio de 2013

Primera Divisió, a 180 minuts

El Girona, amb mínim pressupost, s'enfronta avui a l'Almeria en la final del 'play-off' per ascendir, juntament amb Elx i Villarreal, a la màxima categoria del futbol estatal: Primera Divisió Espanyola; la Liga BBVA. Aquesta final de 'play-off' té el mateix funcionament que les semifinals en les que els de Rubi van vèncer l'Alcorcón (1-1 i 3-1) i l'Almeria va superar la UD Les Palmes en la pròrroga en el matx de tornada (1-1 i 2-1). Es disputaran dos partits de 90' cadascún. L'anada serà avui a les 20:00h a Montilivi, mentre que la tornada serà dissabte a 'Los Juegos del Mediterránio' (Almeria). En cas que es repeteixi el resultat del partit d'anada, hi haurà prórroga, però si el marcador no es mou, passarà directament (sense anar a penals) la UD Almeria ja que ha estat l'equip més ben classificat.
Primer asalto por un sueño
Avui és un dia històric pel Girona
Rubi creu en les possibilitats del seu equip
La diferència de pressupost entre ambdós conjunts no aconsegueix treure la il·lusió a la gran afició del Girona que ha acompanyat l'equip en tots els partits, sense excepció. En part, una de les claus d'aquest èxit que està a 180 minuts d'aconseguir l'equip de Rubi, ha estat l'afició, ja que a Montilivi no s'han escapat pràcticament punts; ha presentat sempre una entrada més que considerable.
Avui, l'afició jugarà un paper important ja que el Girona s'enfronta al que, a priori, és el millor rival de 'play-off' i és molt important que els homes de Rubi aconsegueixin treure un bon resultat per afrontar el partit de tornada amb relativa tranquilitat. L'entrenador del Girona, Rubi, diu que vol restar favoritismes a l'equip andalús perquè, segons afirma, el seu equip està en un bon moment de forma i pot plantar cara i combatre amb l'Almeria; assegura que les possibilitats de guanyar l'eliminatòria, ara mateix, estan al 50%. A més, creu que la il·lusió de l'equip gironí podrà amb l'ambició i la necessitat de l'Almeria i això juga al seu favor.
L'alineació que presentarà el Girona per al partit d'aquesta tarda-nit serà la mateixa que la que va disputar el matx contra l'Alcorcón; no gens menys, Moisés Hurtado, Juanlu Hens i Acuña, són tres dubtes en l'alineació inicial per problemes físics i Rubi no vol donar cap pista al rival sobre si jugaran els tres pilars del seu equip.
Montilivi vol viure un altre partit històric // CRISTINA GUIXERAS
Acuña no va acabar l'últim partit per molèsties
A més de la tensió que hi haurà durant el matx pel que s'estarà jugant el Girona, hi ha molts abonats del club que s'han revoltat en contra de l'organització i la directiva ja que, a causa de la gran i inesperada demanada d'entrades, el club ha decidit no otorgar cap seient a cap abonat per així poder tenir més seients lliures i poder encabir a tota la gent que vol assistir a les 20:00h a Montilivi per veure com el seu equip guanya el primer partit per pujar a Primera Divisió. L'ambient de l'estadi és molt prometedor i pot ser la nit més important de la història del Girona C.F..
Cal recordar que en els dos partits en què es van enfrontar aquests dos conjunts durant la temporada, l'Almeria es va adjudicar la victòria, però ara tot és diferent i creient es poden aconseguir moltes coses... SOM-HI GIRONA!!!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario