sábado, 1 de junio de 2013

Objectiu: 100 punts amb homenatge a Abidal

Abidal s'acomiadarà del Barça // FCB
Abidal no renovarà i fitxarà aquest estiu per un altre equip
El Barça juga contra el Màlaga l’últim partit de lliga, però la prèvia ha estat marcada per les rodes de premsa que han ofert tres pesos pesants del vestidor blaugrana. El primer va ser Abidal, en una roda de premsa molt emotiva i que quedarà en la història del Barça. El jugador francès va explicar que tenia la intenció de continuar al primer equip blaugrana, però que la directiva no ho veia de la mateixa manera. El lateral va dir que vol continuar jugant a futbol i deixa la porta oberta a tornar al club una vegada acabi la seva trajectòria esportiva com a jugador. El seu últim partit com a jugador culer serà contra del Màlaga i servirà perquè el Camp nou li rendeixi un sentit homenatge.
Un cop finalitzat el partit, els jugadors del primer equip es posaran una samarreta amb el lema “MERCI ABI22″ i sortiran al cercle central, alhora que 22 nens socis faran el passadís per on desfilaran Abidal, les seves filles i el seu cosí Gerard. Posteriorment, es donarà pas a un vídeo d’homenatge i, a continuació, el capità, Carles Puyol, farà lliurament al seu company d’una samarreta commemorativa com a record de tota la plantilla. Per tancar aquest acte, Abidal oferirà unes paraules d’agraïment al públic i, finalment, sortirà del camp entre el passadís que li farà la resta de l’equip.

Valdés i Puyol

Si seguim amb els protagonistes previs, Víctor Valdés va comparèixer davant dels mitjans de comunicació per explicar els motius pels quals donarà per tancada la seva etapa blaugrana quan acabi el seu contracte el 2014. El porter es va mostrar agraït al club i als seus socis, però ha reconegut un cert cansament després de tant de temps, ja que “la porteria d’aquest club pesa molt”. Valdés va afirmar que es deu al club fins al 2014, però que està disposat a trobar la millor solució per a ell i per al Barça.
Carles Puyol va ser el següent a parlar i va resumir el seu “any més horrorós”, com el va qualificar ell mateix, en dues conclusions: la primera, que el seu genoll va començar a causar-li problemes des del segon partit de la pretemporada i només va anar a pitjor, fins i tot, després de la intervenció, i la segona, que va ser una equivocació “no sortir a explicar els motius pels quals va tornar a passar pel quiròfan”.

100 punts

A nivell purament futbolístic, el Barça intentarà guanyar per arribar als 100 punts en la classificació i igualar el rècord de puntuació de la lliga. Per la seva part, el Màlaga no s’hi juga res, ja que està classificat per jugar l’Europa League, sempre i quan el TAS li doni la raó.

Fitxa tècnica (alineacions probables)

FC Barcelona: Valdés; Montoya, Piqué, Mascherano, Alba; Thiago, Song, Fàbregas; Alexis, Villa i Pedro.
Màlaga: W. Caballero, J. Gámez, Lugano, Welignton, Eliseu; Toulalan, Camacho, Isco, Baptista, Joaquín; Saviola.
Àrbitre: Ayza Gámez (comitè valencià)
Horari: a les 19.00 hores (C+Liga i GolT).
Estadi: Camp Nou

No hay comentarios:

Publicar un comentario