miércoles, 7 de marzo de 2012

Escàndol Piqué


El Comitè de Competició s’ha reunit aquest mateix matí i ha decidit no treure la targeta vermella de Piqué que el FC Barcelona va recórrer, però a més, ha sancionat el defensa blaugrana amb 600 euros i al club amb 90 euros. L’entitat catalana, però, té deu dies per recórrer les multes i estudiarà presentar un recurs al Comitè d’Apel·lació.
Tot l’enrenou va començar quan Piqué, una vegada acabat el partit Barça-Sporting, va dir als mitjans de comunicació que l’àrbitre Velasco Carballo l’havia expulsat de manera “premeditada” per una discussió que havien tingut a la mitja part als vestidors. Aquestes paraules van ser les que van indignar Victoriano Sánchez Arminio, el president del Comitè Tècnic d’Àrbitres, que l’endemà va situar la denúncia a Piqué al centre del debat mediàtic anunciant a Radio Nacional que l’endemà presentaria una denúncia al Comitè de Competició ja que considerava  les declaracions del defensa molt greus.
Així, a part de les multes, el Comitè de Competició ha admès la denúncia del president del Comitè Tècnic d’Àrbitres per les declaracions de Piqué, però ha manifestat que abans d’obrir-li expedient insta al jugador a donar la seva versió dels fets. D’aquesta manera, un cop es pronunciï el defensa blaugrana, el comitè decidirà si li obre o no un expedient disciplinari.
En la darrera ocasió que algú del FC Barcelona va ser denunciat pel Comitè d’Àrbitres per unes declaracions, va ser quan Pep Guardiola va dir que Clos Gómez havia mentit en la redacció de l’acta d’un matx disputat a Almeria. Llavors Flórez va sancionar el tècnic blaugrana amb 15.000 euros que van acabar sent 1.500 després que el club recorregués la sanció. Tanmateix, el Comitè de Competició ha quedat ben retratat: en altres precedents, concretament en les dues vegades que els àrbitres van denunciar l’entrenador del Real Madrid, Jose Mourinho, per les seves paraules fora de lloc, en una ocasió el Comitè va demanar al portuguès que no hi tornés i en l’altre incomprensiblement va arxivar la denúncia.

No hay comentarios:

Publicar un comentario