sábado, 15 de septiembre de 2012

Contador, Valverde i 'Purito'


No ha estat possible. Tot i així, Joaquim Rodríguez ha demostrat que és un dels grans ciclistes de casa nostra durant les tres setmanes de la Vuelta. Un total de 21 etapes molt intenses i apassionants, en què el ciclista català s’ha exhibit en més d’una ocasió atacant i, sobretot, mirant de frenar les ofensives d’Alberto Contador. El ciclista madrileny ho va estar intentant en moltes ocasions sense èxit, aturat per Purito, fins que dimecres passat va optar per intentar-ho des del principi d’etapa i se’n va sortir.
Alberto Contador s'ha proclamat guanyador d'una Vuelta interessant
Des d’aquella jornada, en què Rodríguez va perdre el lideratge a la classificació general, la Vuelta ha estat sentenciada. Ni tan sols el català ha aconseguit escalar fins al segon lloc d’Alejandro Valverde, que, tot i no tenir previst participar en aquesta competició, ha fet una digna actuació. També l’ha fet Contador, que ha guanyat la seva segona Vuelta, la cita esportiva amb la qual ha tornat a competir després d’una suspensió per un cas de dopatge que també li va comportar la retirada de dos títols importants (Tour 2010 i Giro 2011). Sense comptar aquests dos, Contador ha guanyat cinc grans curses per etapes.
En aquesta edició de la Vuelta, Joaquim Rodríguez ha guanyat tres etapes i ha mantingut el mallot vermell durant bona part de la ronda, tot demostrant una gran exhibició sobre les dues rodes com ja havia fet en la resta de cites d’aquesta excel·lent temporada, en què ja va quedar segon al Giro. Finalment, a la Vuelta s’ha hagut de conformar amb una tercera posició, a 1.37 de Contador i a 21 segons de Valverde.

No hay comentarios:

Publicar un comentario