jueves, 6 de septiembre de 2012

'El Purito' perd el liderat i mitja vuelta en una gran etapa de Contador


En aquesta ocasió, ha estat molt difícil contraatacar. A Joaquim Rodríguez se li escapa la Vuelta després d’un atac prematur d’Alberto Contador al qual, el ciclista català, no ha estat capaç de respondre. Després d’un gran nombre d’etapes mirant de defensar-se dels esprints i les ofensives de Contador, el desgast acumulat li ha impedit sobreposar-se en l’etapa d’avui, que a priori era més fàcil per les condicions físiques de Joaquím Rodríguez que no pas els grans ports del cap de setmana passat, on les coses li van anar millor.
Joaquim Rodríguez no ha superat la prova de Contador i ha perdut el mallot de líder
Se li escapa un dels grans reptes pendents pel ciclista de Parets del Vallès que estava realitzant una gran temporada després de quedar segon al Giro d’Itàlia. El català ho va donar tot per guanyar aquesta Vuelta, però sembla que haurà d’esperar un any més. I és que Rodríguez es va guardar totes les forces pensant en aquesta cursa i, de fet,  ja no va voler participar al Tour de França.
Resten quatre etapes pel final de la competició però el temps perdut ja no es pot recuperar en la que podia haver estat la seva gran Vuelta. El somni se li escapa i el Purito és tercer a la general a 2.28 de Contador, el nou líder. Alejandro Valverde és segon a 1.52 de Joaquím Rodríguez que, en l’etapa d’avui, ha entrat en 10a posició amb una gran impotència. La que havia d’haver estat una etapa de tràmit s’ha convertit en una etapa decisiva. El ciclisme continua sorprenent-nos i avui, més que mai, s’ha mostrat en estat pur.

No hay comentarios:

Publicar un comentario