lunes, 15 de abril de 2013

Thiago dirigeix la nau i Tello llança els míssils


El que ha començat com un partit avorrit, amb poc ritme i escasses ocasions, a poc a poc s’ha convertit en un bon enfrontament del Barça. De nou amb una alineació plena de suplents (amb les excepcions de Valdés i Xavi), els blaugranes han superat un Saragossa que s’ha desinflat després del primer gol, obra de Thiago.
El migcampista ha sigut un dels millors, i ha combinat amb Alexis per acabar superant Roberto amb un xut ras ajustat al pal. Fins aleshores, els aragonesos tampoc havien creat gaire perill a la porteria de Valdés, i les úniques accions atacants locals eren conseqüència d’errades culers.
En canvi, qui no falla és Cristian Tello. L’extrem continua sumant bones actuacions i avui ha afegit dos gols més al seu compte particular. Tots dos a partir de la mateixa jugada, però amb un final diferent. El 0-2, un xut al primer pal per sorprendre Roberto, que esperava la rosca al segon. En el tercer, ja després del descans, Tello sí que ha optat per la seva rematada preferida.
Tello i Thiago han marcat els gols de la victòria blaugrana // FCB
Thiago i Tello han fet els seus partits més complerts
Amb el partit sentenciat i els aragonesos entregats a la superioritat del Barça, Tito Vilanova ha fet entrar David Villa. L’asturià ha estat un dels jugadors blaugrana que, fet poc habitual, han estat ovacionats pel públic de la Romareda. Els altres, Eric Abidal, que ha substituït Tello, i Xavi, que ha deixat el seu lloc a Sergi Roberto. El jugador del filial ha deixat bones sensacions en els deu minuts que ha jugat.
El Barça s’ha retrobat amb la victòria lluny del Camp Nou després de dos mesos sense fer-ho. Un triomf amb protagonistes que acostumen a tenir un paper secundari i que acosta una mica més el títol de lliga. Ja només falta guanyar tres partits.

Fitxa tècnica

Saraogssa: Roberto; Sapunaru, Loovens, Álvaro, Paredes;  Movilla, José Mar (Ortí, 46’)i; Víctor (Apoño, 46’), Rodri, Montañés; Postiga (Rochina, 63’).
FC Barcelona: Valdés; Alves, Bartra, Adriano (Abidal, 78’), Montoya; Xavi (Sergi Roberto, 81’), Song, Thiago; Alexis, Cesc i Tello (Villa, 83’).
Gols: 0-1,Thiago (20’); 0-2, Tello (39’); 0-3, Tello (53’)
Àrbitre: Fernández Borbalán (col·legi andalús). Ha ensenyat targeta groga als locals Movilla (23’), Apoño (53’), Álvaro (83’), i al visitant Alexis (71’).

No hay comentarios:

Publicar un comentario