domingo, 21 de abril de 2013

Victòria per la mínima abans d'anar a Munich


Amb el cap a Munic el Barça ha completat 90 minuts espessos contra un Llevant que tampoc ha contribuït a l’espectacle amb deu jugadors tancats a l’àrea després d’haver encaixat dues golejades consecutives.
Com en els últims partits de lliga, les rotacions han estat les protagonistes de l’alineació. Avui la sorpresa ha estat la titularitat d’Eric Abidal, al costat d’Adriano a l’eix de la defensa. Sisena parella del brasiler en els sis enfrontaments en què ha actuat com a central.
Les dues parts han estat avorrides, però com a mínim a la primera el Barça ha gaudit d’algunes oportunitats. Només Iniesta era capaç de crear accions de perill, i Undiano ha xiulat penal després d’una caiguda del manxec a l’interior de l’àrea.
Cesc ha aprofitat una passada d'Alexis per marcar // ALEX GALLARDO
Un altre gol de Cesc
Sense Messi ni Xavi, les opcions de llançadors passaven pel mateix Iniesta, Cesc o Villa. L’asturià ha estat l’encarregat d’executar el penal, però Navas li ha encertat les intencions i també ha respost perfectament al refús que havia recollit Fàbregas.
Al segon temps han entrat Xavi, Pedro i Alexis. El xilè, en la primera acció que ha tingut, ha trobat un forat dins l’àrea però Villa ha finalitzat la jugada enviant la pilota als núvols.
Els visitants amb prou feines s’han acostat a l’àrea de Valdés. La més clara, un xut d’Acquafresca que ha acabat en gol però l’àrbitre ha anul·lat per fora de joc.
Encara que el Llevant continuava defensant la porteria amb dents i ungles, Alexis semblava disposat a evitar que l’equip granota marxés del Camp Nou amb algun punt. De nou ha tornat a rebre a l’interior de l’àrea i aquest cop sí que Cesc ha fet bona l’assistència d’El Niño Maravilla per superar Navas amb un xut ajustat al pal.
El Barça ha fet els deures abans d’encarar l’anada de les semifinals de la Lliga de Campions. Dimarts, a l’Allianz Arena, els blaugranes hauran d’estar molt més desperts per plantar cara a un Bayern que sembla imparable.

Fitxa tècnica

FC Barcelona: Valdés; Alves, Adriano, Abidal, Montoya; Thiago (Pedro, 67’), Song, Iniesta (Xavi, 59’); Villa, Cesc i Tello (Alexis, 76’).
UD Llevant: Navas, Pedro López, Vyntra, Navarro, Juanfran; Diop, Simao (Míchel, 85’); Rubén (Roger, 89’), Barkero, El Zhar (Valdo, 69’); Acquafresca.
Gols: 1-0, Cesc (83’).
Àrbitre: Undiano Mallenco (col·legi navarrès). Ha ensenyat targeta groga al local Song (65’), i als visitants Diop (33’), Pedro López (87’).
Incidències: espectadors al Camp Nou.

No hay comentarios:

Publicar un comentario