sábado, 10 de diciembre de 2011

Barça - Madrid



Ja ha arribat el dia. El dia que tot el món esperava ha arribat. Aquest dia és el dia 10 de desembre i avui és 10 de desembre. Això significa que avui es jugarà el clàssic més important i més equilibrat de tota la història, que suposarà que el Madrid s'escapi o que el Barça es posi líder a la classificació (amb un partit més en el que el Madrid viatjarà a Sevilla).


El Barça-Madrid d'avui, és el clàssic més esperat arreu del món des que els partits de futbol es retransmeten per televisió. Les apostes estan molt més equilibrades respecte les dels clàssics de l'any passat des del cinc a zero que jugadors i entrenadors dels dos equips no oblidaran mai.

I és que des d'aquell 29 de novembre en què el Barça va passar literalment per damunt del Madrid, Jose Mourinho, ha jugat tots els partits contra Pep`com va fer-ho amb l'Inter de Milà al Camp Nou. Esperem poder veure un espectacle FUTBOLÍSTIC i no de patades i violència. Aquest clàssic és també especial per a Tito Vilanova que retorna a la banqueta després d'estar ingressat a l'hospital, molta gent es pregunta si l'entrenador portugés s'anirà a disculpar amb el segon de Pep pel comportament de 'nen petit' que les càmeres van captar a la tornada de la Supercopa on va aprofitar la multitud de jugadors i tècnics per ficar-li el dit a l'ull. Una actitud impròpia d'un entrenador tan mediàtic com és José Mourinho.

No hay comentarios:

Publicar un comentario