sábado, 17 de diciembre de 2011

el mercat NBA es torna boig


 Denver Nuggets
El pas de Rudy per Dallas va ser tan sols una escala en el seu viatge NBA que l'ha portat fins Denver, equip que li garanteix més responsabilitats. Els Nuggets renoven el brasiler Nene Hilario.
Dallas Mavericks
L'arribada de Lamar Odom, Delonte West i Vince Carter asseguren continuïtat per al vigent campió de la NBA. Escuders perfectes per Robin Hood.
 New York Knicks
 Un dels jugadors que millor nivell mostrar la passada temporada, Tyson Chandler, arriba als Knicks per consolidar el lloc de pivot. Mike Bibby posarà de la seva part en la direcció i el tir exterior.
Miami Heat
Gran defensor i home per a tot per als de South Beach. Shane Battier assegura lliurament i compromís des de la banqueta, i una sobrietat necessària per als de Spoelstra.
Milwaukee Bucks
Veurem si Brandon Jennings és capaç d'administrar bé els llançaments de Stephen Jackson, una figura necessària des de fa temps en el lloc de 3 en els Bucks.
Charlotte Bobcats
Els aficionats dels Bobcats cada vegada s'il · lusionen més pel nou projecte. Corey Maggette procedent dels Bucks es convertirà en peça clau del projecte comandat per MJ.
Los Angeles Clippers
Caron Butler va obrir el camí i amb l'arribada de Chaunce Billups i el buscat Chis Paul els Clippers ja no són per definició el segon equip de los Angeles. 
Chicago Bulls
El quintet dels Chicago Bulls comença a imposar respecte amb un clàssic com Richard Hamilton unit a les estrelles Noah, Boozer i per descomptat Derrick Rose.
Golden State Warriors
A Kwame Brown ja li ha tocat la loteria abans del 22 de desembre, perquè aquest contracte de 7 milions en un any amb Golden State és tot un regal de Nadal.
Indiana Pacers
David West es porta la seva força en la pintura fins Indianapolis. El seu contracte per dues temporades i 20 milions de dòlars assegura valuosos nombres en el joc interior de l'equip de Frank Vogel.
Boston Celtics
L'últim nom per la marea verda és l'armari de dues portes Brandon Bass des d'Orlando. Wilcox, KeyOne Dooling i de nou Marquis Daniels copen el mercat dels Celtics.
Phoenix Suns
Sebastian Telfair, gran promesa en els seus inicis i Shannon Brown dues vegades campió de la NBA amb els Lakers són les principals incorporacions dels Suns.
Portland Trail Blazers
Raymond Felton es mostra il · lusionat per la responsabilitat que li ha estat assignada per la direcció des del lloc de base a Portland Trail Blazers.
Minesota Timberwolves
Una peça més per a poc a poc alçar als Wolves com un equip emergent a l'Oest. Brad Miller acompanyarà Ricky, Derrick Williams i per descomptat a Kevin Love.
Atlanta Hawks
Una nova oportunitat perquè Tracy McGrady recuperi la màgia que el va caracteritzar a Orlando, Houston i Toronto. El serbi Radmanovich posa la punteria des dels Balcans.
Sacramento Kings
John Salmons torna als Kings i es veurà acompanyat pel jugador que va prendre les regnes dels Cavs la passada temporada des de la posició de power forward, JJ Hickson.


No hay comentarios:

Publicar un comentario