domingo, 4 de diciembre de 2011

Escalfen motors

Real Madrid i F.C. Barcelona, van guanyar els seus respectius partits dissabte per preparar el clàssic. El Madrid va fer-ho a Gijón i el Barça ho va fer a casa davant un fluix Llevant.

F.C. Barcelona 5-0 Llevant
 El F.C. Barcelona va actuar com s'esperava davant el Llevant amb una maneta que reforça als jugadors del Barça abans d'anar a jugar el clàssic al Santiago Bernabéu. Isaac Cuenca va fer una gran actuació que va ser premiada amb un gol. L'estrella del partit va ser Cesc Fábregas ja que va estrenar un nou pentinat de cabells i va marcar dos gols que van donar la victòria al seu equip. La golejada la van completar Messi, que va acabar corejat pel públic, i Alexis, que ha demostrat que pot jugar a Madrid i que ho farà bé.

Sporting 0-3 R. Madrid
El Real Madrid va tenir un partit senzill i, sense la seva estrella Xabi Alonso, va aconseguir guanyar a l'Sporting de Gijón per tres gols a zero. Mourinho va veure com Di María va reclamar a crits, un lloc a l'onze titular del Madrid el dia 10 de desembre en el clàssic. El Madrid no va dominar, però va demostrar que no necessita jugar bé per endur-se els tres punts amb gols de Cristiano Ronaldo, Di María i de Marcelo.

Altres partits de la jornada
El Racing va sorprendre a un Villarreal molt afectat per les baixes i que es queda a només dos punts de la zona de descens. L'Espanyol va començar perdent a Mestalla davant el València per culpa d'un penal xiulat correctament per l'àrbitre del partit.

No hay comentarios:

Publicar un comentario