lunes, 5 de diciembre de 2011

SHAQ SISPLAU NO ET RETIRIS

Shaq, atreveix-te si us plau a reconsiderar la decisió presa. Portem un temps en què no fem més que perdre referència de la lliga i del bàsquet, i aquesta notícia de la teva retirada és la gota que fa vessar el got.
Molts jugadors es retiren, alguns amb més glòries que altres, fins i tot podem acceptar a base de autoexplicaciones que les més grans figures liquiden els seus respectius contes de fades i optin per una vida contemplativa, però tu ets una part essencial, no només del bàsquet, sinó de tot l'espectacle i l'atrezzo de la NBA.
Twister O'Neal, Shaq Fu, el primer Superman, l'article 34 de l'estat californià, Diesel, Shaq Attack, el gran Aristòtil ..., interminable la llista de sobrenoms que has pogut tenir als teus gairebé 20 anys de carrera al cim del bàsquet, perquè la teva forma d'actuar dins i fora de la pista mai va deixar indiferent a ningú.
Molts intentaven treure't del selecte grup de jugadors en l'élit de la lliga, però tu mateix a base esforç et vas encarregar de deixar-ho ben clar:
Rookie de l'any (93), MVP de la temporada (2000), 8 vegades en el millor quintet, 3 vegades MVP de les finals (2000/01/02), 15 vegades All Star i en 3 ocasions MVP del partit de les estrelles , 2 vegades màxim anotador de la NBA, campió del món (94) i or olímpic (96), i 4 títols de la NBA en dues franquícies diferents.

Et vas anar a Boston Celtics buscant una última oportunitat. Vas començar la temporada de manera aclaparadora dins de les teves possibilitats, aportant a uns nivells que feien presagiar un triomf molt esperat, però les lesions no t'han deixat acabar la història com ho haguessis merescut.
Desitgem que no et desvinculi del tot de la NBA, i en el cas que vulguis canviar d'aires o practicar algun esport estrany, ens encantaria veure al capdavant d'un Night Show, on puguis expressar tot aquest potencial que sempre t'ha caracteritzat.

Ens quedem amb algunes d'aquestes imatges que ens has deixat:

No hay comentarios:

Publicar un comentario