lunes, 5 de diciembre de 2011

La NBA torna per Nadal

La matinada del divendres 25 al dissabte 26 ha derivat en un principi d'acord entre representants de la lliga i dels jugadors.

Tot va començar dimarts passat quan, al contrari de la tònica seguida des del començament de les negociacions, les dues parts s'acostaven cap a un nou diàleg allunyat de la premsa i dels focus. Un intent sincer per solucionar el que tots volien solucionar.
Aquest divendres la reunió començava amb un 3x3 compost per: David Stern, Adam Silver, Peter Holt d'una banda i Billy Hunter, Derek Fisher i Maurice Evans per l'altre. Les demandes passaven a un segon pla i el bàsquet cobrava la importància que havia d'haver tingut des d'un principi.
Aquest mateix matí cap a les 09:00, després de gairebé 16 hores en "el mateix lloc" on tantes i tantes reunions van acabar en decepció, la sorpresa a enlluernat a tots els fans del millor bàsquet amb el principi d'acord que promet una temporada de 66 partits (16 menys que una temporada normal) començant amb els mateix un màgic 25 de desembre, una data que porta implícita l'espectacle d'aquest gran aparador que és la NBA.
Encara queden pendents molts serrells, com tancar definitivament aquesta demanda antimonopoli, tornar a formar el sindicat i tancar cada punt de conflicte, des del repartiment de beneficis fins a cada un dels impostos com el de penalització per excedir el llindar de pressupost per a cada franquícia, però esperem que tot això formi part d'un mer tràmit.
El dia de Nadal pot ser un primer dia amb tres partits programats per donar la benvinguda de la millor manera possible a una temporada que s'ha fet esperar massa. Veurem repetir-se una de les eliminatòries dels passats playoffs entre Boston Celtics i New York Knicks, una lluita directa de poders entre Chicago Bulls i Los Angeles Lakers, i el retorn d'un xoc que va posar el colofó ​​a la temporada passada, Miami Heat -Dallas Mavericks.


PD: Derek Fisher va comentar ahir: "La clau més important aquí han estat els nostres fans, el suport de la gent i la seva paciència des de l'inici d'aquest procés. Els esforços que s'han fet han estat en gran part amb ells en ment".

No hay comentarios:

Publicar un comentario