sábado, 24 de diciembre de 2011

Molina i "Cholo" nous entrenadors de primera

Molina i el 'cholo' Simeone, van ser presentats el divendres a les banquetes dels seus nous clubs respectivament.

El traspàs de Manzano de l'Atlètic de Madrid era segur al 99% abans del partit de copa que havia de disputar davant l'Albacete Balompié en els setzens de final de copa. En la roda de premsa anterior al partit, Gregorio Manzano es va mostrar molt enfadat amb la premsa, perquè no s'havia fet oficial la seva despedida del club madrileny i tota la premsa ho donava per fet. Després d'aquest partit en què l'Albacete va guanyar al Calderón i va eliminar a l'Atlètic. Minuts després Cerezo, president dels 'colchoneros', va comparéixer en roda de premsa per comunicar el traspàs de Manzano. Al dia següent va afirmar que l'ex-atlètic es faria càrrec de l'equip en els pròxims partits.

Història semblant la de Molina i el Vila-real. El club groguet, que portava una mala ratxa de derrotes en els últims partits, l'equip va caure a casa en els setzens de copa davant un segona B per dos gols a zero. Quan l'àrbitre va xiular el final i jugadors i tècnics van entrar a la zona de vestidors, Fernando Roig va parlar amb Garrido per comunicar-li la destitució abans de fer-ho davant la premsa. Garrido, quan explicava els fets el dia després a la cadena SER, va dir que entenia la decisió de la junta directiva i que si hagués estat en les seves mans la destitució, ho hagués fet molt abans. Molina, que fins al dia d'avui era entrenador del Villarreal B, diu que aquesta és una gran oportunitat per a ell i promet que no defraudarà a l'afició.

Des de FUTBOLITIS, els desitgem un bon nadal i un feliç any nou i que tinguin molta sort en el 2012 amb els seus respectius equips.

No hay comentarios:

Publicar un comentario