viernes, 23 de diciembre de 2011

Ricky Rubio enamora als americans


La NBA segueix embadalida amb Ricky Rubio. No ha començat la temporada i només ha jugat un partit de preparació, però tot són lloances i lloances cap al base del Masnou. Ricky, que es recupera amb normalitat d'una torçada al turmell, ja és candidat a 'rookie' de l'any i els aficionats dels Wolves li ovacionen i l'acomiaden entre olés. Però encara hi ha més.

Els analistes de NBA.com han triat a Ricky com el jugador amb més progressió de tots van a debutar aquesta temporada a la millor Lliga del món. Dels sis experts consultats, tres assenyalen a l'espanyol com el jugador que més millorarà en els pròxims cinc anys. Dos d'ells apunten al número 1 de l'últim draft i un aposta pel base dels Bobcats, Kember Walker. Resulta curiós que tots els analistes coincideixin a assenyalar que el jugador amb més progressió serà un base.

Aquells que han apostat per Rubio assenyalen la seva maduresa i la seva visió de joc com arguments per a la seva tesi. També apunten al seu carisma ia la facilitat que trobarà a Minnesota per créixer en el seu joc, a les ordres de Adelman i sense les exigències d'equips amb més aspiracions.

Això sí, els experts també adverteixen el base dels Timberwolves dels aspectes que ha de millorar per no estancar-se en el seu joc. En primer lloc, el tir exterior. Ricky ha entrenat durant el 'locaut' per ser més perillós de cara a cèrcol i sap que és un dels seus punts febles. Com també ho és el seu físic. En una Lliga en què el múscul té tanta importància, Rubio ha d'invertir moltes hores de gimnàs per pal · liar aquesta mancança.

No obstant això, són dos aspectes que a base d'esforç i treball poden solucionar-se. Aquesta capacitat de millora, a més de totes les virtuts que ja té Ricky l'han convertit en una sensació a llarg plaç. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario