viernes, 20 de abril de 2012

HRT i De La Rosa milloren els seus temps en els lliures


La primera jornada d’entrenaments del Gran Premi de Bahrain ha donat bons resultats per l’escuderia Hispania Racing Team i el pilot Pedro Martínez de la Rosa, que ha tornat a batre el seu company d’equip, Narain Karthikeyan. L’equip ha pogut portar un nou paquet que ha permès optimitzar la refrigeració del motor i ha resolt la por de patir sobrescalfament, pel que ha permès als seus pilots comptar amb un cotxe ja fiable.
De la Rosa ha arribat al final de les dues tandes en la posició 21, amb un registre de 1:37.812 que l’ha apropat al Marussia de Charles Pic, 0.09 segons millor, i l’ha permès superar a Karthikeyan amb un marge de 1.837 segons. Les 47 voltes que ha fet el català al traçat li han servit per configurar el cotxe de cara a demà i per posar a prova els neumàtics en aquest circuit on les condicions climàtiques
El pilot de Barcelona s’ha mostrat satisfet per la feina feta i ha assegurat que els bons resultats obtinguts amb les millores els permeten “afrontar el cap de setmana amb garanties”. La degradació de les gomes és ara l’únic problema que els queda per resoldre, ha explicat De la Rosa, que espera poder trobar l’equilibri definitiu del cotxe durant els entrenaments lliures previs a la sessió de classificació.
El líder de la primera tanda de lliures ha estat Nico Rosberg. L’alemany ha fet el 1:32.816 que li ha donat la volta ràpida del dia i ha marcat registre per sota del minut i 32 segon. L’han seguit els dos Red Bull de Mark Webber i Sebastian Vettel, segon i tercer a 0.446 i 0.709 segons del pilot de Mercedes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario