sábado, 21 de abril de 2012

Quedarà decidida la lliga?


Messi - Cristiano: el duel més esperat


Avui dissabte 21 d'abril de 2012, a les vuit del vespre, es jugarà el partit més important d'aquesta temporada pels dos millors equips de la lliga espanyola.
El clàssic sempre ha estat un atractiu històric pels seguidors del millor esport del món: el futbol. Els jugadors de Pep Guardiola, després de la sessió d'entrenament d'aquesta tarda, es prepararan física i mentalment pel que possiblement sigui el clàssic més important desde que Pep Guardiola és entrenador del F.C. Barcelona, ja que si el Madrid surt vencedor del Camp Nou tindrà mitja lliga a la butxaca, però si ho fa el Barça, hi haurà lliga fins al final. Hi ha gent que encara segueix creient que el Madrid no deixarà escapar la lliga. Els dos conjunts espanyols afrontarant el clàssic havent perdut en els seus respectius desplaçaments a Bayern, on el Madrid va perdre a l'últim suspir (2-1), i a Chelsea, on el Barça va perdre tot i haver creat moltes més jugades de perill (1-0).
Les estadístiques són favorables a l'equip del "noi de Santpedor", però el Madrid vol demostrar que aquest vestuari pot guanyar títols i, de passada, fer callar algunes males veus sobre la confiança en el tècnic portugués, molt polèmic, José Mourinho.
Després del clàssic rebràn als seus rivals a casa on hauràn de remuntar tots dos equips. El Chelsea, rival dels culers, ha empatat amb l'Arsenal 0-0 a l'Emirates Stadium sense el seu referent en atac i golejador en el partit d'anada a Stamford Bridge Drogba. El Madrid, per la seva banda, haurà de remuntar al Bernabéu el resultat favorable a l'equip alemán que no tirar per la borda la final de la màxima competició europea de clubs que es juga al seu estadi: l' Allianz Arena.
Avui a les 20:00 pot decidir-se la lliga i la Champions en un sol partit. Molta sort!

No hay comentarios:

Publicar un comentario