martes, 24 de abril de 2012

Torres ha impedit l'esperada "REMUNTADA"

El partit ha començat molt complicat pel Barça ja que el Chelsea ha sortit amb deu homes darrere la pilota i protegint la porteria com si fós el seu major tresor des del primer minut del partit. Els homes de Josep Guardiola han sortit a buscar el gol, però quan s'apropaven a la porteria londinenca, no sabien com havien de realitzar un xut que fes posar nerviós al Chelsea, que no es va desconcentrar en tota la primera meitat. El plantejament dels visitants no ha estat una sorpresa perquè, ja en el partit d'anada disputat a Londres, els homes de Di Mateo van tancar-se al darrere tota la segona meitat després del gol als últims minuts de la primera meitat.
Messi no li ha marcat cap gol al Chelsea

El Barça sabia amb el que es trobaria ja abans del partit i ha plantejat un partit en el que els seus jugadors fossin completament ofensius i tinguessin un atac molt intensiu i que no parés de posar en perill la porteria d'un estel·lar Petr Cech. Al minut 25', s'ha produït la pitjor jugada del partit: després d'un xoc amb Valdés, Gerard Piqué, ha quedat commocionat i estès a la gespa del Camp Nou des d'on ha estat traslladat a l'hospital pels metges del Barça. El Barça ha tardat 30 minuts en fer un xut amb perill entre els tres pals des de fora l'àrea que ha estat a punt d'introduir-se a l'interior de la porteria defensada pel porter del Chelsea, dos minuts després, Terry li ha etzibat un cop amb el genoll a Alexis que l'àrbitre ha vist motiu pel qual ha estat expulsat i al minut 35', Sergio Busquets ha obert el marcador amb un gol a la sortida d'un còrner rebutjat per la defensa que Messi ha obert a la banda a Cuenca que l'ha tornada a l'àrea del Chelsea i el de Badia del Vallès ha enviat al fons de la xarxa. Al minut 43' Iniesta ha marcat el segon que suposava la tant esperada, però que no ha arribat, remuntada. Aquest gol ha fet molt mal a l'equip anglès que li ha costat refer-se d'aquest cop dur i es veien fora de la gran final de Munich, però han tingut la sort que en una jugada aïllada, ha aparegut l'estrella estrellada del Chelsea Frank Lampard, que ha realitzat una excel·lent passada cap a Ramires des de la banda dreta, aquest ha recorregut un bon espai amb elegància abans d'encarar a Víctor Valdés al que ha superat amb una vaselina que ha de servir d'exemple a tots els nens que volen triomfar en el món futbolístic.
A partir d'aquí ha començat un nou partit, però que ha tingut el mateix plantejament que en la primera part per part de Di Mateo. Al tercer minut de la segona meitat, Cesc Fábregas, entrant des de la banda, ha provocat el penal que podria haver suposat la classificació virtual per a la final del torneig més important de clubs europeus dels homes de Guardiola, però l'argentí Leo Messi ha topat amb el travesser i encara no ha estat capaç de marcar-li un gol al Chelsea. El Barça ha demostrat la seva condició de favorit i no s'ha rendit en cap moment i fins i tot Alexis, ha pogut classificar al Barça, però el seu gol ha estat anul·lat per un clar fora de joc posterior del brasiler Dani Alves. El Chelsea ha estat aguantant una hora amb deu homes i ha acabat la seva feina quan Fernando Torres ha encarat sol a Victor Valdés, que ha fallat en la sortida, a l'hora de tirar-se cap a la pilota. L'espanyol que havia entrat al terreny de joc feia cinc minuts i no atravessa un bon moment de forma ha definit com un campió i ha sentenciat el partit.
L'afició del Barça no ha aprat de cantar l'himne del club i de corejar "ole le ola la, ser del Barça és el millor que hi ha". Amb aquesta gran afició que ha recolzat l'equip en tot moment, el Barça es despedeix del somni de guanyar per primera vegada dues Champions consecutives.

No hay comentarios:

Publicar un comentario