domingo, 18 de noviembre de 2012

El Girona, líder provisional.

Dues rematades a porteria; dos gols. Amb aquesta efectivitat, el Girona ha derrotat el Lugo i ha fet el cim de la Segona Divisió A, on s’estarà, com a mínim, fins demà. Acabar la jornada en primera posició ja dependrà de l’Elx, que rebrà a casa l’Alcorcón, un altre dels favorits a jugar el play-off d’ascens. Sigui com sigui, haver arribat als 30 punts en només 14 jornades demostra que aquest Girona de Rubi va de debò.
El Girona és l'equip revelació de Segona A
Aquesta tarda, a un camp difícil com l’Anxo Carro, els gironins han demostrat que també saben guanyar sense desplegar el futbol d’atac que els caracteritza. Segurament, la pluja i la seva pròpia poca inspiració els ha perjudicat, però amb molt d’ofici han tirat el partit endavant. I això que se’ls ha complicat molt quan Iago ha marcat l’1-1 al minut 68 en un jugada que havia començat l’exgironí Óscar Díaz.
L’empat al gol matiner d’Acuña, que al 8′ s’havia imposat a la defensa rival per marcar de cap el 0-1 que inaguruava el marcador, feia justícia al control d’un Lugo que després ha intentat anar a més. I, tot i que semblava que se’n sortia prou bé i que tenia el Girona contra les cordes, Luso ha aparegut en escena per condemnar-lo. Encara no havien passat deu minuts de la igualada dels gallecs que el migcampista aragonès ha aprofitat una centrada de córner per fer l’1-2.
La seriositat defensiva i un Dani Mallo novament molt encertat –ha aguantat estoicament, tot i haver-se fet mal quan ha aturat la primera ocasió del partit– han mantingut el resultat. Un 1-2 que permet al Girona escriure un nou capítol de la seva història. Avui, dormirà líder de Segona. I no pas per casualitat. La feina ben feta l’ha portat fins aquí i dissabte que ve podrà lluitar de tu a tu contra el totpoderós Elx en un partit que ni els 5 euros que hauran de pagar els socis per veure’l poden ser excusa per quedar-se a casa. Montilivi ha d’acompanyar l’equip.

Fitxa tècnica

  • Lugo: Yoel; De Coz, Pavón, Víctor Marco, Manu; Pita, Seoane, Pablo Álvarez, Rubén Durán (Tonetto, 70′), Iago Díaz; Óscar Díaz.
  • Girona: Dani Mallo; Jose, Chus Herrero, Richy, Migue; Luso, Tébar, Acuña (Juanlu Hens, 68′), Felipe Sanchón (Jofre Mateu, 74′); Jandro (Kitoko, 80′) i Benja.
  • Gols: 0-1, Acuña (8′); 1-1, Iago Díaz (68′); 1-2, Luso (77′).
  • Àrbitre: González Fuertes (comitè asturià). Ha ensenyat targeta groga als visitants Luso (42′), Tébar (53′) i Juanlu Hens (70′).
  • Incidències: uns 3.000 espectadors a l’Anxo Carro.

No hay comentarios:

Publicar un comentario