miércoles, 14 de noviembre de 2012

Espanya, a semifinals

Espanya ha derrotat 3-2 a Rússia i estarà en semifinals. El combinat nacional es va sobreposar al primer gol de Ciril i va aconseguir anar-se'n al descans amb un avantatge de dos gols, aguantant tot i les escomeses rivals, el resultat. Juanjo, amb una supèrbia actuació sota els pals, va ser el protagonista del partit.
Fútbol Sala
Els camins més durs, però gratificants són costa amunt i Espanya, seguint a més amb la tònica habitual dels quarts de final, va culminar una contundent remuntada davant Rússia, que val unes semifinals.

La selecció espanyola es va trobar al segon minut de joc amb un gol en contra. Un veloç rematada de Ciril a servei de córner. L'equip dirigit per Sergey Skorovich es va postular llavors amb més força donada que pels comentaris previs com un rival fort, precís i complicat de batre, però la fortalesa d'Espanya es va mostrar inalterable.
Ortiz, després d'una jugada combinada de Aicardo i Fernandao, no només va aconseguir l'empat als dos minuts del xut de Ciril, sinó que va deixar veure al seu rival que qualsevol fet positiu, fins i tot la més lleugera de es avantatges no seria fàcil de aconseguir. Segura del seu joc, Espanya va voler portar la iniciativa arribant més que els russos, tenint a més, un gran Juanjo quan les puntuals arribades del rival posaven en perill el marcador.
Així, l'avantatge de la Roja es va incrementar gràcies a un gegant Fernandao-participar en els tres gols espanyols-, que va aprofitar una passada de Aicardo i de Lozano, que després d'un xut al pal recollir el seu propi rebuig per convertir el tercer, tancant amb 3-1 el resultat a la primera part.
A la segona part, Rússia va mostrar una cara més dinàmica, visitant amb assiduïtat a Juanjo, una assegurança i salvació en diversos trets. La seva gran actuació, unida al criteri defensiu d'Espanya, va mantenir l'avantatge fins al minut 34, on el joc de cinc amb Sergeev i la mala fortuna van posar en perill el combinat nacional, i és que en una de les primeres jugades en inferioritat numèrica, Alemao, no va poder aclarir amb èxit una pilota en la línia de gol.
La tensió va anar en augment a causa d'un 'gol fantasma' de Torras i un tret de Ciril que va treure Juanjo in extremis, un veritable mur davant el joc de porter-jugador, i alhora un dels grans artífexs que Espanya estigui en semifinals . 3-2 final, que permet que el combinat nacional, davant Itàlia, es jugui el pas a la final.