lunes, 11 de junio de 2012

Gran Rafa!



Nadal
El manacorí Rafa Nadal ha aconseguit avui el seu vuitè Roland Garros, superant a tots els altre tenistes que han participat en aquest torneig de terra batuda. El partit es va complicar ahir quan tothom creia que el manacorí ho tenia guanyat amb dos sets a zero, però el serbi Novak Djokovic va despertar i va ressucitar. Per sort per Rafa, el partit es va suspendre perquè no es podia jugar a causa de la pluja qu dificultava el desplaçament de la pilota.

Los seis Roland Garros anteriores
Els vuit Roland Garros anteriors de Rafa
Avui s'ha reprès la gran final del torneig francès en el quart set. Rafa ha recuperat els dos jocs de desventatge iha aconseguit acabar amb el número 1 del món Novak Djokovic. Després de finalitzar el partit, el serbi ha admés que Rafael Nadal és el millor tenista en terra batuda.
Esperem que el tenis espanyol segueixi progressant i, tant debò, tinguem molts més campions. Ara, Espanya, es centra amb com acabarà la Eurocopa 2012 de Polonia i Ucrania que Espanya vol aconseguir per convertir-se en la primera selecció que guanya dues Eurocopes seguides i la única selecció que guanya Eurocopa - Mundial - Eurocopa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario