viernes, 15 de junio de 2012

Ucraïna 0-2 França

El gall francès ha trigat a cantar gairebé una hora, però ho ha fet durant cinc minuts que han acabat amb la resistència d'una entusiasta Ucraïna (0-2).
L'àrbitre s'ha vist en l'obligació de suspendre momentàniament el partit
En un xoc obert, amb els dos equips desposseïts de qualsevol idea que no fos la de dirigir tots els esforços cap al gol, Menez i Cabaye han donat elstres punts a França i han tombat una de les amfitriones en un matx que ha estat suspès més d'una hora per una espectacular tempesta a Donetsk. Després de la tímida estrena de l'equip de Laurent Blanc contra Anglaterra (1-1), aquesta nova França, obligada a no fallar, ha causat més bona impressió fins a passar per sobre del rival. Davant,Ucraïna ha tingut les seves oportunitats per sorprendre el seu rival, però ha acabat víctima de la falta de tradició en un torneig d'alt nivell. Aquesta timidesa ha condemnat l'equip de Blokhin, que s'ha vist superat per un rival que ha tret profit de la seva decisió.França ha pogut obrir el marcador en un xut de Mexes que ha aturat el meta Piatov (m. 29), el quart porter d'Ucraïna, que ha tingut una gran actuació. La resposta ha arribat per mitjà de Xevtxenko, que ha deixat anar un fortíssim xut amb la dreta en carrera que ha aturat el meta francès Lloris (m. 34).El mateix jugador ha protagonitzat la primera jugada de la segona meitat amb un fort xut que ha sortit fregant el travesser. No obstant, quan més pressionava Ucraïna, un contraatac portat per Ribéry ha acabat en una passada de Benzema a Menez, que ha retallat per marcar amb l'esquerra (m. 53). Abans que els ucraïnesos assimilessin el gol, una altra passada d'un excel·lent Benzema ha permès a Cabaye firmar el segon gol d'un altre llançament amb l'esquerra (m. 56). Després, Cabaye ha disparat al pal en plena depressió d'Ucraïna, incapaç d'entrar en el partit.