sábado, 23 de junio de 2012

Portugal és la primera, però depèn de CR7


La selecció de Portugal s'ha convertit en el primer equip de l'Eurocopa 2012 que aconsegueix l'accés a les semifinals del torneig, després de derrotar la República Txeca per un gol a zero. L'única diana del matx l'ha aconseguit la gran estrella lusitana, el jugador del Reial Madrid Cristiano Ronaldo, en el minut 79 del duel, gràcies a un remat de picardia amb el cap.
Cristiano Ronaldo es lamenta després d'una jugada en el partit contra la República Txeca. AP
Cristiano, enfadat

El resultat ha estat bastant just perquè Portugal ha portat el pes del partit durant la major part del temps.Cristiano Ronaldo s'ha convertit en el millor jugador al bàndol portuguès. El madridista ha estavellat dues pilotes a la fusta txeca abans d'aconseguir el gol que classificava el seu equip. Després d'aquest resultat, Espanya ja sap quin rival l'espera a les semifinals, si dissabte aconsegueix classificar-se davant FrançaCristiano Ronaldo, per tant, espera els seus companys d'equip,CasillasSergio RamosArbeola i Xabi Alonso, amb Albiol a la banqueta. Així mateix, XaviCesc oIniesta ja saben també que si vencen França i volen buscar el camí de la final del torneig se les 

Cristiano Ronaldo va començar de mala manera l'Eurocopa (zero gols en dos partits), però s'ha convertit en l'ídol del seu país després d'aconseguir tres dianes (dues a Holanda i una a laRepública Txeca) que han guiat l'equip dePaulo Bento a les semifinals. "És el treball d'un grup", es va limitar a dir l'estrella blanca. PeròPortugal, que havia renegat de Ronaldo a l'inici, l'adora ara convençut que pot portar la selecció fins a la final, confiats els seus compatriotes a repetir el camí de l'Eurocopa del 2004. Llavors,Portugal va arribar fins a la final i la va perdre, a casa, contra Grècia.
Però Ronaldo, a més, s'ha convertit, amb sis gols en tres edicions, en el jugador portuguès que més ha marcat juntament amb Nuno Gomes. Ara, el davanter del Madrid busca aconseguir el rècord anotador en la història de la competició. L'anglès Alan Shearer, amb set gols, i el francès Michel Platini, amb nou, són els líders realitzadors de l'Eurocopa. "Ronaldo no només és el millor del món sinó un jugador d'un altre món", va assegurar Pepe, el seu company a la selecció i al Madrid.

No hay comentarios:

Publicar un comentario