domingo, 24 de junio de 2012

Mor Miki Roqué als 24 anys


L'11 de març del 2011 Miki Roqué anunciava la seva retirada. Al defensa lleidatà del Betis, nascut a Tremp, li havien detectat un tumor maligne a la pelvis. Dues setmanes després era operat a la Clínica Dexeus i des d'aleshores va començar el tractament. El seu amic Carles Puyol va celebrar la conquista de la quarta Champions blaugrana amb una samarreta en què es podia llegir 'Ànims Miki'. Avui, dues setmanes abans de fer 24 anys, ha mort després de més d'un any lluitant contra el càncer.
Miki Roqué plora a l'anunciar la seva retirada.Roqué s'havia format en les categories inferiors del Lleida fins que el va fitxar el Liverpool. Allà va debutar com a professional, amb només 17 anys, al substituir Xabi Alonso. Posteriorment seria cedit a l'Oldham Athletic abans de començar el seu periple pel futbol andalús, on va militar al Xerez, Cartagena i Betis. En el quadro verd-i-blanc, que es va bolcar amb ell, va jugar dues temporades.
El món del futbol ha expressat una gran pena per la seva mort. "Notícia molt trista. Vull enviar una abraçada molt forta i molts ànims per a la família de {Miki} {Roqué}. Et trobarem a faltar", ha comentat Andrés Iniesta al seu Twitter. "Molts ànims i tota la força del món per a la família i amics de {Miki} {Roqué}...", ha coincidit Víctor Valdés des de la concentració d'Espanya. "Que injusta, la vida, una vegada més. M'acabo d'{assabentar} de la mort de {Miki} {Roqué}. Sense paraules. El món del futbol i els que t'estimen no t'oblidaran mai. El meu més sentit condol a tota la seva família. Moltíssims ànims i força en aquests moments tant durs", ha assenyalat Sergio Ramos.
El nostre pèsam a la familia del lleidetà.

No hay comentarios:

Publicar un comentario