sábado, 2 de febrero de 2013

Aguirre tanca amb clau Cornellà - el Prat


L’Espanyol ha confirmat aquesta nit que amb Aguirre Cornellà-el Prat trona a ser un fortí. Després de les victòries contra rivals directes (Deportivo, Celta i Mallorca) avui els blanc-i-blaus rebien un equip de la zona alta, el Llevant. I en cap moment ha semblat que el conjunt valencià sigui el que està lluitant per entrar en posicions europees i l’Espanyol qui necessitava els tres punts per agafar una mica més d’aire.
Aguirre ha apostat per Longo i Mattioni a l’onze titular i el rendiment de tots dos ha estat totalment oposat. El lateral brasiler, que reapareixia en lliga després de les llargues lesions al genoll, ha estat la cara. Fent honor al seu origen, no s’ha cansat d’oferir-se en atac i ha combinat amb qualitat amb els homes de mig camp.
La creu ha estat Longo. Aguirre l’ha col·locat per darrere de Sergio García i l’italià no s’ha adaptat en cap moment. Angoixat i conscient que havia d’aprofitar l’oportunitat com fos, la precipitació i la falta de punteria han estat les seves companyes durant els 45 minuts que ha jugat.
Simao ha fet la centrada que ha significat l'1-0 // DAVID GRAU
Simao està en el seu millor moment aquesta temporada
Per sort per als aficionats pericos, la resta d’integrants de l’Espanyol han rendit a un bon nivell i han obtingut la recompensa als instants finals del primer temps. La fortuna s’ha aliat amb els blanc-i-blaus, ja que en principi el córner picat per Simao no havia de significar cap perill per a Múnua. Però el rebuig de David Navarro ha rebotat a l’esquena d’Iborra i la pilota ha acabat al fons de la xarxa.
Amb el canvi d’Stuani per Longo totes les peces han encaixat perfectament. I això que la segona part ha començat de la pitjor manera possible, amb l’empat de Rubén després d’una greu errada amb el cap de Colotto. L’Espanyol de Pochettino hauria acusat molt aquest contratemps, però això no passa amb l’Espanyol d’Aguirre.
La connexió Stuani-Sergio García ha resolt el partit en tres minuts. Primer ha estat el català qui ha assistit l’argentí perquè fes el 2-1. I Stuani li ha donat les gràcies de la mateixa manera perquè Sergio superés Múnua amb l’esquerra.
En els últims vint minuts l’Espanyol no ha comès l’errada d’anar enrere i tancar-se a la seva àrea, sinó que ha continuat dominant la pilota. Petrov s’ha estrenat a Cornellà-el Prat i també ha jugat Tejera, que ha entrat per un Baena que es perdrà el proper partit, ja que avui ha vist la cinquena groga.
El 3-2 de Martins al 87’ ha posat emoció als minuts finals, però els blanc-i-blaus han sabut mantenir la tranquil·litat i han sumat un triomf que els permet allunyar-se una mica més de la zona de descens.

No hay comentarios:

Publicar un comentario