domingo, 3 de febrero de 2013

El Barça pesca un punt a Mestalla


El desgast físic del passat dimecres ha estat el pitjor aliat del Barça aquest vespre a Mestalla. Amb els únics canvis de Valdés per Pinto i Mascherano per Puyol a l’alineació, els blaugranes han acusat massa l’esforç fet contra el Madrid i en cap moment s’han trobat còmodes davant d’un rival més intens.
Els equips de Valverde només tenen una cara i aquesta és la que ha mostrat el València. Pressió al jugador que tenia la pilota, deixar pocs espais i un alt grau d’agressivitat ben entesa en cada acció que han dificultat la circulació de pilota.
A més, en els metres finals, la imprecisió ha acompanyat les jugades que intentaven Xavi, Iniesta, Cesc, Pedro i Messi. Només Busquets, immens en la recuperació de pilota, estava oferint el nivell habitual.
La baixa tensió ha quedat clara en el gol de Banega, on cap defensa ha estat prou ràpid per arribar al mal refús a l’interior de l’àrea ni Valdés prou àgil per reaccionar al xut de l’argentí.
Amb el gol d'avui, Messi ja ha marcat en dotze jornades consecutives // FCB
Messi ha tornat a marcar avui
El Barça encara no havia posat a prova Guaita i, de fet, només ha rematat entre els tres pals en jugada una vegada, ja a la segona part. Però Joao Pereira ha fet un regal als culers en forma de penal innecessari que Messi ha transformat en l’empat a un.
Els minuts d’un partit intens però amb poca fluïdesa de joc s’anaven consumint. Soldado, en tres ocasions, i ha signat les ocasions del València. Però li ha faltat punteria, com a Cesc. La més clara del Barça, però, ha estat una jugada col·lectiva amb centrada final de Messi que no ha trobat rematador.
Els darrers deu minuts s’han convertit en una anada i tornada sense control fruit de les pèrdues innocents dels jugadors blaugrana. I una errada de Piqué ha estat a punt de donar un disgust als culers, però aleshores, per fi aquesta temporada, ha aparegut la figura de Valdés. El porter del Barça ha salvat un punt amb una doble aturada espectacular a Soldado.
Un punt en un dels tres desplaçaments més difícils que té el Barça aquesta segona volta. La distància amb el Madrid s’amplia a setze i, momentàniament, a dotze amb l’Atlético de Madrid, que s’enfronta al Betis.

Fitxa tècnica

València CF: Guaita; J. Victor, Rami, R. Costa, Cissokho; V. Ruiz, Tino Costa; Bernat (Piatti, 69’), Banega (Canales, 63’), Guardado (Jonas, 85’); Soldado.
FC Barcelona: Valdés; Alves, Piqué, Mascherano  (Puyol, 55’), Alba; Xavi (Thiago, 90’), Busquets, Cesc (Villa, 71’); Pedro, Messi i Iniesta.
Gols: 1-0, Banega (33’); 1-1, Messi, de penal (39’).
Àrbitre: González González (comitè de Castella i lleó). Ha ensenyat targeta groga als locals Cissokho (40’), Soldado (47’), Guardado (75’), i al visitant Mascherano (23’).

No hay comentarios:

Publicar un comentario