sábado, 9 de febrero de 2013

Moral: 100%


El Barça derrota el Madrid en una eliminatòria espectacular i jugarà les semifinals de la Copa del Rei contra el Baskonia o el Saragossa. Tots dos equips han aconseguit unes altes xifres d’anotació i la igualtat sobre el parquet s’ha mantingut fins a l’últim segon. Finalment, i després de dues pròrrogues, els de Pascual s’han aconseguit endur el premi contra tot pronòstic i eliminen un dels principals favorits al títol. Mickeal, autor de 26 punts, i Tomic, que n’ha fet 20, els millors del Barça Regal.
Pete Mickeal, durant el partit // ACBMEDIA
El Barça s'imposa amb autoritat al rival més temut
Un triple de Wallace i una cistella de Pete Mickeal han donat el tret de sortida a una primera meitat brillant. Tot i que el Madrid ha reaccionat de la mà de Mirotic –amb vuit punts en menys de cinc minuts-, els de Xavi Pascual han reaccionat ràpid i han aconseguit acabar el primer període amb una diferència de set punts.
El Barça, que estava posant més energia i intensitat, ha vist com Sergio Rodríguez feia entrar de nou el Madrid en el partit. A partir d’aquí, la igualtat s’ha mantingut durant la resta del període, però Navarro i un inspiradíssim Mickeal, amb 13 punts al descans, han fet que els culers marxessin al descans amb avantatge en el marcador (47-49)
Si tots dos equips havien mostrat les seves millors armes durant la primera meitat, el ritme anotador ha descendit en el tercer quart i les imprecisions han deslluït el joc. Tot i que els blaugranes han tingut ocasions per escapar-se davant dels errors del Madrid, els de Xavi Pascual no han aconseguit tancar el quart i només han marxat amb una mínima avantatge de quatre punts.
Això ha provocat que s’arribés a l’últim i decisiu quart amb tot per resoldre i amb els nervis com a protagonistes destacats. Carroll, amb un triple, ha aconseguit posar per davant en el marcador al Madrid i trencar, així, la ratxa de 14 llançaments de tres fallats per tots dos equips. La desconcentració dels blaugranes ha donat vida els madrilenys, però els cops s’han alternat per anar empatant el marcador constantment. Llull ha tingut el triple de la victòria, però el seu error ha portat el partit a la pròrroga.

Guerra de cops interminable

Els catalans han decidit sortir a per totes en aquesta primera pròrroga i, amb un parcial de 0 a 8, han deixat fora de joc durant uns minuts els blancs (79–85). Però, per no trencar amb el guió del partit, els homes de Pablo Laso no s’han quedat enrere i han tornat per aconseguir el 89 a 87 amb un triple de Llull. Dos de tres tirs lliures fallats de Pete Mickeal, després d’una falta de Rudy, han ajudat el Madrid a mantenir l’avantatge. Però, a un segon del final, un Lorbek tranquil ha transformat el llançament de dos (93-93) per forçar una segona pròrroga que continuaria amb la mateixa igualtat, però que s’ha acabat emportant el Barça.

No hay comentarios:

Publicar un comentario