domingo, 24 de febrero de 2013

Villa fa numeros per ser titular i el Barça remunta


El Barça ha estat a punt de completar una setmana negra. Després del mal partit a San Siro, els blaugranes han seguit imprecisos contra el Sevilla. Encomanats pel fred que regnava al Camp Nou, els de Roura han estat incapaços de crear ocasions.
La sensació de perill arribava a partir de recuperacions quan els andalusos intentaven sortir des del darrere. Beto, però, ha viscut ben tranquil durant la primera meitat, només exigit per un xut de Messi.
El gol de Botía just abans d’arribar al descans en la primera rematada entre els tres pals del Sevilla ha deixat clar que la fragilitat defensiva continua sent el principal maldecap des de fa uns mesos.
Davant la visita imminent del Madrid, el Barça tenia 45 minuts per recuperar la confiança. Tello ha entrat per Alexis i, juntament amb el desplaçament de Villa de la banda al centre de l’atac, han estat les claus de la reacció blaugrana.
Villa ha fet números per ser titular dimarts // FCB
Villa ha fet un gran partit
El Guaje ha demostrat que és un jugador d’àrea, que no ha oblidat els moviments de davanter centre. N’ha tingut una i l’ha clavada a dins. Ha despistat els centrals amb un canvi de direcció i ha aprofitat la centrada d’Alves per fer l’empat.
Amb l’1 a 1 el Barça ha aclarit les idees: ha aprofitat l’amplitud d’Alves i Tello ha mogut la defensa del Sevilla d’una banda a l’altra.
El canvi tàctic de Villa ha donat espais a Messi i l’argentí ho ha agraït. El 10 blaugrana s’ha associat amb Tello, que ha posat el punt de pausa necessari a la jugada, per capgirar el marcador amb una rematada des de la frontal de l’àrea petita.
El Sevilla, però, no s’ha rendit i, incomprensiblement, el Barça ha perdut el control que l’havia dut a remuntar el gol inicial de Botía. Quatre oportunitats clares han tingut els sevillans i, d’entre les quals, cal destacar un xut de Negredo que ha sortit fora per molt poc.
Triomf necessari el que han aconseguit els blaugranes aquesta nit al Camp Nou, però dimarts hauran de ser molt més clarividents en atac i contundents en defensa.

Fitxa tècnica

FC Barcelona: Valdés; Alves, Piqué, Mascherano, Montoya; Thiago, Song, Iniesta (Xavi, 69’); Alexis (Tello, 46’), Messi i Villa (Busquets, 79’).
Sevilla FC:  Beto; Coke, Fazio, Botia, Navarro; Maduro (Alberto, 82’), Medel (Kondogbia, 55’); Rakitic, Manu, Navas; Babá (Negedo, 60’).
Gols: 0-1, Botía (42’); 1-1, Villa (52’); 2-1, Messi (60’).
Àrbitre: Velasco Carballo (col·legi madrileny). Ha ensenyat targeta groga als visitants Fernando Navarro (32’), Botía (86’).
Incidències: 57.629 espectadors al Camp Nou.

No hay comentarios:

Publicar un comentario