domingo, 10 de febrero de 2013

Primer set matiner pel Barça


Ahir Jordi Roura va anunciar que hi hauria rotacions. Dit i fet. Adriano, Thiago, Song, Villa i Alexis han entrat a l’alineació i l’equip ha recuperat la frescor que va trobar a faltar a València.
El recital col·lectiu sota el sol que il·luminava les graderies d’un Camp Nou ple de nens i nenes ha quedat personificat en la figura d’Andrés Iniesta. Al jugador de Fuentealbilla li ha provat el nou horari i, actuant al mig camp, ha retrobat la millor versió tècnica. Controls, dribblings, conduccions i les passades que han originat els dos primers gols.
El primer d’Alexis, que, després de fer l’habitual desmarcada a l’esquena de la defensa, s’ha disfressat de Messi per definir amb l’esquerra davant la sortida de Codina. El 2-0 l’ha firmat l’argentí, que ja suma tretze jornades seguides marcant a la lliga.
Al Barça li ha anat bé l'horari matinal // FCB
Tot i les rotacions, el Barça segueix sent una pinya
L’avantatge ha transmès encara més seguretat al Barça, que dominava còmodament la pilota i els espais. Els atacs s’han anat alternant per la dreta, l’esquerra i el centre, amb les ocasions més clares per Messi, que ha rematat al pal, i Thiago.
Al descans Alves ha entrat per Adriano per precaució. Un canvi que no ha variat el guió del partit. Dels tres davanters només faltava Villa per marcar. I el Guaje, molt més actiu a la segona part que a la primera, s’ha sumat a la festa golejadora després d’una gran passada de Jordi Alba.
Amb el 4-0 de Tello, que ha substituït Alexis, el Camp Nou començava a fer l’onada, però els ànims han quedat refredats momentàniament amb el gol de l’honor d’Álvaro en una errada d’Alba.
El partit no podia acabar amb mal gust de boca, i Iniesta ha tancat la seva obra d’art particular amb el 5-1. Thiago, generós, ha regalat a Piqué el sisè per posar el punt final a un partit perfecte.
Alexis ha marcat un gol en un partit jugat a les 12 i zero gols en la resta de partits de Lliga.

Fitxa tècnica

FC Barcelona: Valdés; Adriano (Alves, 46’), Piqué, Puyol (Mascherano, 75’), Alba; Thiago, Song, Iniesta; Alexis (Tello, 72’), Messi i Villa.
Getafe CF: Codina; Torres, Lopo, Alexis, Escudero; Borja, Lacen; Diego Castro, Barrada (Sarabia, 69’), Gavilán (P. León, 63’); Colunga (Álvaro, 72’).
Gols: 1-0, Alexis (5’); 2-0, Messi (13’); 3-0, Villa (58’); 4-0, Tello (78’); 4-1, Álvaro (82’); 5-1, Iniesta (89’); 6-1, Piqué (90’)
Àrbitre: Iglesias Villanueva (comitè gallec). Ha ensenyat targeta groga al local Song (57’), i als visitants Lopo (38’), D. Castro (41’)
Incidències: 85.610 espectadors al Camp Nou.

No hay comentarios:

Publicar un comentario