sábado, 16 de febrero de 2013

Messi, maldecap pel Granada

El Granada s’ha convertit en l’enèsim equip que es rendeix als peus de Leo Messi. Un més a la llista de l’argentí, que transforma els somnis dels rivals en malsons. Els granadins, que fa dues setmanes van guanyar el Madrid, han vist possible durant gairebé mitja hora vèncer també el Barça. Fins que ha aparegut Messi.
El gol d’Ighalo havia permès als andalusos marxar al descans amb avantatge, després d’una primera part on els blaugranes han arribat amb facilitat però a l’àrea de Toño, però sense concretar les accions d’atac.
Als primers minuts del segon temps semblava que al Barça li continuava faltant claredat. I aleshores Cesc ha decidit saltar-se el guió. Ha xutat de fora l’àrea, el bot ha sorprès Toño i el més atent per recollir el refús ha estat Messi.
Messi ha aprofitat el refús de Toño després d'un xut de Cesc per fer l'1-1 // FCB
Messi és el més gran
El gol 300 de Leo amb la samarreta blaugrana. I també ha arribat el 301. De falta perfectament executada i imparable per al porter del Granada. L’empat a un havia estat l’estímul que necessitava el Barça i, entre els dos gols de Messi, un xut de Pedro ha topat amb el pal.
Ja amb l’1 a 2, les ocasions les ha firmat Tello, en dues accions pràcticament consecutives que li han valgut l’esbroncada de Messi per no passar-li la pilota. El Granada ho ha intentat fins al final i a punt ha estat d’aconseguir l’empat amb un xut de Brahimi al temps afegit.

Fitxa tècnica

Granada CF: Toño; Nyom, Mainz, Íñigo, Siqueira; Torje (Brahimi, 77’), M.Rico, Recio, Nolito (Buonanotte, 75’); Aranda (El Arabi, 58’) i Ighalo.
FC Barcelona: Valdés; Alves, Piqué, Mascherano, Adriano (Jordi Alba, 38’); Thiago, Busquets, Cesc; Pedro (Iniesta, 72’), Messi i Alexis (Tello, 61’).
Gols: 1-0, Ighalo (25’); 1-1, Messi (49’); 1-2, Messi (73’).
Àrbitre: Del Cerro Grande (col·legi madrileny). Ha ensenyat targeta groga als locals Siqueira (34’), Nyom (69’), i al local Thiago (88’).