sábado, 23 de febrero de 2013

Toca remuntada


El Barça es complica la vida en Champions després de perdre contra el Milan a San Siro per 2-0. Els de Jordi Roura no han estat capaços de superar el mur defensiu plantejat per l’equip d’Allegri i ha vist com els gols de Boateng i Muntari els aboquen a l’èpica.
Amb 10 de la Masia, el Barça ha sortit sobre la gespa de San Siro amb la intenció de buscar un bon resultat pel partit de tornada. Però l’equip d’Allegri, que no havia guanyat cap partit a casa en aquesta edició de la Champions, ha sortit molt més mentalitzat que els blaugrana i s’han endut el duel.
Després d’uns primers minuts de pressió milanista, el Barça s’ha fet amb la possessió de l’esfèrica i ha començat a rondar camp contrari. Però ha estat l’equip italià qui ha donat més sensació de perill, especialment gràcies als seus homes més avançats, El Shaarawy i Boateng, que s’han trobat amb un incommensurable Puyol. Al 15, el capità s’ha creuat perfectament bé per evitar un u contra u d’El Shaarawy contra Valdés. Al 22, ha fet el mateix amb Boateng. Una jugada que ha arribat després de l’ocasió més clara del partit fins al moment, obra del mateix Boateng, quan en un servei de cantonada ha enviat la pilota fregant l’escaire.
El Barça no ha trobat la manera de superar la barrera del Milan // FCB
El Milan no ha deixat espais
A poc a poc, el Barça s’ha anat trobant i la resposta, tot i que tímida, ha arribat amb una passada d’esperó de Xavi dins l’àrea que no ha trobat Pedrito (26’). Tot i veure’s dominat en quant a possessió, el Milan ha sabut contenir el joc ofensiu dels de Roura i, a la represa, en una acció molt polèmica, Boateng ha inaugurat el marcador al minut 56. I és que l’atacant del Milan s’ha aprofitat d’una desconcentració defensiva de l’equip blaugrana, que protestava una mà claríssima de Zapata en un llançament de falta executat per Montolivo.
El gol ha trastocat els blaugranes que no han acabat de trobar la fórmula per superar la barrera defensiva dels italians. Tot i provar-ho una vegada i una altra, els homes de Roura no han pogut entrar dins l’àrea amb perill, i només un xut d’Andrés Iniesta des de la frontal ha estat a punt de sorprendre Abbiati en una de les accions més clares dels catalans. El cop definitiu pels blaugrana, però, ha arribat al 80 quan Muntari ha posat coll amunt l’eliminatòria amb el 2-0 definitiu. Puyol ho ha intentat de cap en un servei de cantonada, però el marcador no s’ha mogut. Aquest resultat, obliga els culers a remuntar al Camp Nou si no volen veure com cauen eliminats en vuitens de final de la Champions.

Fitxa tècnica

AC Milan: Abbiati, Abate, Mexès, Zapata, Constant, Ambrosini, Montolivo, Muntari, Boateng, Pazzini (Niang, 74’) i El Shaarawy (Traoré, 86’)
FC Barcelona: Valdés, Alves, Piqué, Puyol (Mascherano, 87’), Alba, Sergio Busquets, Xavi, Iniesta, Cesc (Alexis, 61’), Pedro i Messi
Àrbitre: Craig Thomson (comité escocés). Mexes, Busquets, Piqué i Traoré
Gols: 1-0, Boateng (56’); 2-0, Muntari (80’)

No hay comentarios:

Publicar un comentario