lunes, 14 de enero de 2013

Bomba a la Copa


Plat fort d’entrada. Aquest matí s’ha celebrat a la Catedral de Santa Maria de Vitòria el sorteig de quarts de final de la Copa ACB i la sort ha volgut emparellar al conjunt de Xavi Pascual amb el rival més fort: el Real Madrid. Tots dos equips es veuran les cares el dijous dia 7 en el matx que serà el tret de sortida de la competició. Els altres enfrontaments de quarts de final són: Baskonia – CAI Saragossa, València Basket – Asefa Estudiantes i Gran Canària – Uxue Bilbao.
Així són els emparellaments de la Copa ACB 2013 // ACB PHOTO
Així queda la Copa
Marcelinho Huertas, el representant del Barça Regal al sorteig, ha recordat que el Madrid no deixa de ser “l’únic equip que ens podia tocar que ja hem guanyat aquesta temporada”. Sergio Rodríguez, per la seva banda, ha declarat que “per poder ser a la final abans s’ha d’anar pas a pas i guanyar tots els partits”. Cal recordar que les últimes tres finals de la Copa ACB han estat precisament entre aquests dos conjunts i s’han saldat amb un balanç favorable als blaugrana de dues victòries i una derrota. Això sí, aquesta última va tenir lloc la temporada passada i al Palau Sant Jordi, on els culers van ser molt inferiors al seu rival (91-74).
El vencedor del clàssic, haurà d’enfrontar-se a semifinals al guanyador del Baskonia –CAI Saragossa. D’altra banda, València – Estudiantes i el Gran Canària – Bilbao queden emparellats entre ells. Es tracta, doncs, de la Copa més oberta dels últims anys.

Enfrontaments de quarts de final:

Real Madrid – FC Barcelona Regal (dijous, 7 de febrero)
Caja Laboral – CAI Zaragoza (dijous, 7 de febrer)
Herbalife Gran Canaria – Uxue Bilbao Basket (divendres, 8 de febrer)
Valencia Basket – Asefa Estudiantes (divendres, 8 de febrer)

No hay comentarios:

Publicar un comentario