domingo, 20 de enero de 2013

Diumenge 20: L'Atlètic, a 8

Atlètic 2-0  Llevant

L'Atlètic de Madrid retalla diferències amb el Barça en la classificació general de la Lliga després d'un partit ben jugat al Calderón contra un Llevant poc ambiciós.
Els matalassers han anat a buscar la victòria en tot moment, mentre que l'equip granota confiava que els seu bon ordre al darrere li donés oportunitats de muntar contres. Només han tingut un parell d'ocasions tímides, quan ja perdien per 2-0.
L'Atlètic ha satisfet el seu públic amb un joc de qualitat. Falcao no ha tingut el dia, però sí l'ha tingut Koke, que ha fet el segon gol (60'), un dels més bonics de la jornada, amb un xut des de la frontal de l'àrea que ha tret les teranyines de la creueta. El primer l'havia marcat Adrián (32') a passada del jove Manquilla.
El resultat encara podia haver estat més ampli si el "Cebolla" Rodríguez no hagués estavellat la pilota al travesser després d'una gran jugada personal.
El tres punts mantenen l'Atlètic segon, ara a 8 punts del Barça. El Llevant es quedarà vuitè, amb 30.



També s'han jugat aquests partits:

Valladolid 2-0 Saragossa

El Valladolid ha sumat els tres punts davant el Saragossa amb gols de Óscar i Guerra (2-0). L'equip de Miroslav Djukic s'ha avançat al marcador ben aviat, als dotze minuts, quan Javi Guerra ha rematat una sortida en fals de Roberto d'un còrner. El Saragossa no ha sabut reaccionar i s'ha mostrat inoperant davant la porteria de Dani Hernández. 
A la segona, i després d'un reguitzell de canvis per les lesions d' Ebert, Loovens i Apoño, el Valladolid ha sentenciat el matx amb un gol d'Óscar. El davanter castellà ha aprofitat una bona centrada del lateral Peña per rematar a plaer el 2 a 0 definitiu. 
El Valladolid suma 28 punts i ja és desè, mentre que el Saragossa amb 22 veu com els equips que lluiten per la permanència se li acosten.

Osasuna 2-0 Deportivo

L'Osasuna ha deixat de ser el cuer de Primera Divísió en imposar-se al Deportivo en un partit dramàtic al Reyno de Navarra
En duel entre dos rivals directes per la permanència, Kike Sola, amb una rematada d'esperó, ha avançat els locals en el minut 26. Un gol polèmic que no hauria d'haver pujat al marcador perquè Armenteros parteix en posició de fora de joc abans de fer la centrada. 
Nino, en la represa, ha fet el segon dels 
locals. Ja en temps afegit, Camuñas ha establert el definitiu 2-1, un resultat que deixa els gallecs últims a la classificació amb 16 punts, a tres de la salvació, mentre que l'Osasuna encara és tercer per la cua però a només un de la permanència que ara mateix marca el Celta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario