lunes, 7 de enero de 2013

DIU 6-1: MAL 1-1 ATM

L'Atlètic de Madrid també fa regals el dia de Reis.
L'equip del 'Cholo', ha dominat els 90', però no ha sapigut tancar el partit i marcar el 0-2 per adormir-lo i que no corressin perill els tres punts. No ho ha fet i això li ha donat ales a un Mallorca inexisten fins al descans però que, veient el resultat, s'ha animat i ha mostrat la cara bona de l'equip.
El Mallorca ha rondat en varies ocasions la porteria del porter madrileny Courtois i ha centrat el partit pels voltants de l'àrea de l'Atlètic. El Cholo no s'ha près seriosament els constants atacs del Mallorca i no ha reaccionat. Això ho ha pagat car quan el Mallorca, després d'una jugada amb molts rebots i desafortunada per la defensa atlètica, ha aconseguit empatar el partit per obra de Kevin. En aquell moment, el Cholo Simeone ha vist que els atacs eren molt més seriosos del que es pensava.

Això era el minut 97', però el Mallorca, sorprenentment ha estat a punt de quedar-se amb els tres punts quan Giovanni ha estabellat una falta al pal i s'ha pogut escoltar l'ai dels aficionats atlètics desplaçats fins a les Illes.
El Mallorca suma un punt que li va molt bé i li puja la moral perquè l'ha aconseguit sumar contra el segon classificat de la Lliga mentre que l'Atlètic de Madrid renuncia a les poques esperances que tenia d'atrapar el Barça; tot i seguir segon, ara està a onze punts.