viernes, 4 de enero de 2013

DIV 4-1-13: ZAR 1-2 BET

En el primer partit de l'any a primera divisió, només es pot parlar d'estadístiques: El Saragossa ha perdut per sisena vegada a casa i ho ha fet contra un sorprenent Betis que segueix mentenint la bona forma que porta demostrant i el canvi que es va veure en l'equip des del 5-0 encaixat al Sánchez Pizjuán en el derbi contra el Sevilla. Rubén Castro i Jorge Molina han marcat els dos gols del Betis mentre que el gol del Saragossa l'ha fet Montañés.

[foto de la noticia]
Rubén Castro, amb el seu gol avui, ha passat a ser el primer golejador de la Lliga Espanyola de futbol de l'any 2013. Cal destacar que entre la dúpla formada per Rubén Castro i Jorgew Molina, el Betis ha marcat ja més gols que tots els quips que estàn en posicions de descens i els tres anteriors: impressionant el que està fent aquest Betis!
El Saragossa es manté a la zona tranquil·la de la classificació a començament d'any cosa que no podia fer des de la temporada 2005-2006; aquel any, va classificar-se per jugar la Europa League que, per aquells temps rebia el nom de Uefa.
Demà més futbol: 4 partits de Primera Divisió i 3 de Segona Divisió del màxim futbol espanyol.

No hay comentarios:

Publicar un comentario