lunes, 28 de enero de 2013

Saragossa i Espanyol no volen perdre


Res de res. L’Espanyol i el Saragossa han acabat donant per bo un empat sense gols que deixa els dos equips a la zona mitja-baixa de la taula a l’espera dels resultats que es produeixin a la jornada de demà.
L’alineació d’Aguirre no obria pas al debat. El partit no tindria toc ni grans jugades elaborades, sinó lluita al centre del camp. El mexicà, que tenia la baixa de Verdú per sanció, ha plantejat un 4-1-4-1, que a la pràctica s’ha convertit en un trivot defensiu format per Forlín, Victor Sánchez i Baena.
Baena ha jugat al costat de Forlín i Víctor Sánchez // ARTUR TURA
Un punt mol important

Lluita, però poc futbol

Ni Saragossa ni Espanyol han creat grans ocasions de perill a la primera part, tret d’algunes jugades aèries i rematades tímides que ni tan sols han fet trontollar el 0 a 0 amb el que s’ha arribat al descans.
Al la represa, el Saragossa ha intentat tenir un pèl més el control de la pilota, però el matx estava destinat a un tram final on el més forçut en sortiria beneficiat. Per contra, Stuani ha tingut, de cap, la millor oportunitat del partit amb una gran centrada de Capdevila per la banda dreta. Roberto, el porter dels aragonesos, ha fet una parada espectacular.
En els últims minuts, Pérez Montero ha expulsat per doble amonestació un jugador per bàndol. Primer, Javi López amb una entrada desmesurada i després, Sapunaru, han marxat del terreny de joc abans d’hora. Per punts, el Saragossa hi ha posat més empenta, però només Zuculini ha fregat el gol amb una rematada que ha sortit desviada per un jugador blanc-i-blau.
Els dos equips sumen un punt que no satisfà, sobretot, els locals entrenats per Manolo Jiménez. Poc futbol i molta lluita, on qui ha sobresortit han estat els 1000 aficionats de l’Espanyol que s’han desplaçat massivament a La Romareda.

Fitxa tècnica

Reial Saragossa: Roberto; Sapunaru, Paredes, Álvaro, Abraham; Movilla, Pintér (Edu Oriol, 72’); Zuculini (J. Mari 90’), V. Rodríguez (Fernández, 83’), Montanés i Helder Postiga.
RCD Espanyol: Kiko Casilla, Capdevila, Moreno, Colotto, J. López, Forlín, V. Sánchez (C. Gómez, 50’), Baena, Simao, S. García i Stuani (R. Rodríguez, 79’).
Gols: no n’hi ha hagut.
Àrbitre: Pérez Montero (comitè andalús). Ha amonestat amb targeta groga als locals Abraham (19’) i als visitants V. Sánchez (32’), Stuani (58’), C. Gómez (73’). Ha expulsat per doble amonestació a Javi López (22’ i 78’) i Sapunaru (50’ i 81’).
Incidències: partit disputat a l’Estadi de la Romareda amb 15.000 espectadors.


No hay comentarios:

Publicar un comentario