lunes, 7 de enero de 2013

DIU 6-1: CEL 3-1 VAD


Iago Aspas ha sumat tres punts ell sol pel seu equip. Ha realitzat un partit impecable i ha marcat dos gols. Sens dubte, una de les millors actuacions del jugador del Celta en el que portem de temporada. El Celta ha descobert un autèntic crack.
Els homes de Paco Herrera necessitaben sumar si o si els tres punts i no només ho van fer sinò que, a més a més, van apagar al Valladolid.
L'inici del matx va ser boig i al minut 8' Iago Aspas, ajudat d'una gran passada de Krohn - Dehli, ha trencat l'empat i ha avançat el seu equip, però una errada de Javi Varas ha provocat que l'àrbitre xiulés penal a favor del Valladolid per posar l'empat a un gol en el marcador. Amb només 30' de partit, Velasco Carballo, ha xiulat un clar penal a l'altra àrea que IAgo Aspas s'ha encarregat de transformar en el 2-1.

A la segona meitat, els de Djukic no han estat molt presents en atac i el Celta s'ha dedicat a defensar el resultat que li era favorable i, com qui no vol la cosa, Álex López, ha enviat una canonada al fons de la xarxa per establir el 3-1 definitiu.
El Celta surt renovat i amb molt bones sensacions de cara a aquest 2013 que acaba de començar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario