lunes, 7 de enero de 2013

DIU 6-1: RMA 4-3 RSO

Un altre doblet per a Cristiano

A Mourinho, aquest cop, no li ha sortit bé la brometa.

El partit ha començat molt malament pel portugués perquè, quan s'ha anunciat per la megafonia de l'estadi que Casillas era suplent, tot el Bernabéu ha ovacionat al capità del Madrid i, seguidament, quan ha sonat el nom de Jose Mourinho, l'afició ha xiulat sorollosament.
Però, el destí és imprevisible i, tot i que el portugués ha alineat de titular al porter Adán, deixant a Casillas a la banqueta, l'àrbitre ha pitat penal favorable a la Real Societat i ha expulsat Adán. Això ha fet que entrés Casillas, ovacionat per tot l'estadi. i, tot i que no ha aturat el penal, Mourinho no ha pogut deixar-lo sentat els 90 minuts com hauria previst i, a més a més, la setmana que vé, Adán no podrà jugar. Mourinho ha perdut la primera batalla contra el capità blanc.
Ha estat un partit de moltes alternances en el que els dos equips han acabat amb 10 jugadors, s'han marcat set gols... Un partit de bojos!
Tot i haver guanyat, el Madrid segueix tercer a la classificació a setze punts del primer classificat i el seu màxim rival: el Barça.

Jose Mourinho va tornar a donar la nota dient que no aniria a la gala de la pilota d'or perquè entre setmana hi havia un partit molt important de Copa, que haurà de remuntar (2-1) Contra el Celta.